Aziz Yıldırım: "Gerekirse hakem odası basarım!"

Aziz adamların transferlerini bile kendi yaptırıyor.
Şimdi baktı kendilerinden iyi gidiyor tasmayi elimden fazlami açtım diye endişeli

Basarsın tabii böyle leş ülkede hakem odası da basarsın ev de basarsın.

Adamın arkası sağlam... Yüzyılın şikesini yaptı herif,kulübüne bu yolla haksız kazanımlar elde ettirdi, ama ceza verilemiyor.. Siyaset ve ekonomi çevresinde oldukça güçlüler...Benim hala anlamadığım UEFA'nın bu kadar pasifize olması..

Edit : Ha unutmuşum 300 milyon Euro civarı örtülü rüşvet ve Yapı Kredi...

Biz aslında 3 Temmuzdan bu yana büyük bir taktik hata yaptık...(bence)

BJK yi karşımıza değil yanımıza almalıydık. En azından maşa dururken elinle ateş tutmama olayı...Eminim ki çok işe yarardı.

Dinsizin hakkından imansız gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tayyip bile bu adamdan korkuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

memleketde şike yapacakmışın çirkef olacakmışın paralı taraftar tutacakmışın parayla spor müdürlerini atıcakmışın şuraya bak resmen kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz tv de bu adama yada yapılanlara haddini belirleyen bir galatasaraylı yok takım olarak tff yani azizin ağzına bakıyoruz adam bugun yabancı sayısı cıkartın dese tff cıkartıyor lig başladi herhafta kadıkoyde hakem yada karşi takımın rezilliği bide çıkıyolar komplodu herşey diyorlar aglanıp zırlanıp herşeyi kendi lehlerine çeviriyorlar çok merak ediyorum kapalı kapılar ardindan 3temmuzdan beri neler döndü? Ş.ligine katılmayan fener türkıyede nasıl ikna edildi ? Neler verildi ? Bu adam hala sanki fenerin değil ülkenin spor bakanı asarim keserim basarim maçlarda agzinda küfürler gecen sene bir mac aklıma geldi basket macında mahoyla tff den iki kişiye dönerek küfürler tehditler yagdırıyo sonuc adam hem tff hem tbf yönetiyor bizse savaşarak mucadele ederek şampiyonluklar kazanmaya çalişiyoruz şikeden ceza falan almayacaklar ama bu adam oldugu sürece türk futbolu hem gerileyecek hemde düşmanlık şike devam edicek .

Geri
Üst Alt