Aziz Yıldırım Hapis Yatacağı İçin Ağladı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
BlfygLbCUAE5JOH.jpg:large

Emre Belözoğlu: "Siz bizim babamızsınız sayın başkanım. Sizler dışarıda bizler içeride mücadele edeceğiz"

Emre Belözoğlu'nun konuşması sırasında Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı...

Emre Belözoğlu: "Siz bizim babamızsınız sayın başkanım. Sizler dışarıda bizler içeride mücadele edeceğiz"

Sen kimsin? Asker misin, neyin mücadelesi bu?

AGLAMA B.BASKAN BENI DE AGLATACAKSIN

Türk futbolunun anasını ağlattın...Biraz da sen ağla bakalım...Güle güle...

Ben esas kraldan çok kralcıların paçasının indirilmesinin taraftarıyım. Bu zatın çevresinde bu tip adamlar olduğu sürece kral olarak mevcudiyetini sürdürecekler ya ona yanarım.

[attachment=9616:AY.JPG]

Ekli dosyalar

• AY.webp
    AY.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 405
Kücük sikeci Ali Koc Baskan olur herhalde artik

Kötü olur... İlişkileri çok kuvvetli Koç'ların herşeyi bağlarlar. Gerçi Koç ailesi buna izin verir mi bilmem. Kaldı ki bir de İnan Kıraç faktörü var o ailede...

Kadlec: "Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip başkanımıza en güzel hediyeyi vereceğiz" değerlendirmesini yaptı."

bu ne yahu? Sanki Kadlec'in umrunda.

Kadlec: "Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip başkanımıza en güzel hediyeyi vereceğiz" değerlendirmesini yaptı."

bu ne yahu? Sanki Kadlec'in umrunda.

adam 10 yilda almanya'da kazanamayacagi parayi burada 1 senede kazaniyor. normal böyle aciklamalar.

milletin hakkini yerken trabzonlu taraftarlar kahrindan ölerkende gözyasi döküyormuydun serefsiz??

insallah birdaha cikmazsin girdigin delikten!!

[attachment=9618:Karaden18nisan[2].jpg]

Ekli dosyalar

• Karaden18nisan[2].webp
    Karaden18nisan[2].webp
    142,7 KB · Görüntüleme: 376
Geri
Üst Alt