Aziz Yıldırım Hapis Yatacağı İçin Ağladı

Emre Belözoğlu: "Siz bizim babamızsınız sayın başkanım.

Emrenin babasımıymış:D

Türk futbolu nihayet Aziz Yıldırım'dan kurtuluyor.Hapse gireceği gün bayram ilan edilmeli!

Kötü olur... İlişkileri çok kuvvetli Koç'ların herşeyi bağlarlar. Gerçi Koç ailesi buna izin verir mi bilmem. Kaldı ki bir de İnan Kıraç faktörü var o ailede...

Ali Koça izin çıkacağını sanmıyorum ama Şahenk olabilir başkan o daha kötü olur bence,Aziz kalsaydı iyidi başlarında

Halk kahramanı içeri gidiyor ha :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10171797_10152191027313859_6190725262681899367_n.jpg

Kuyt'la Baroni Aziz'i tınlamıyor.:)

Bu Emre nasıl bir kişilik aklım almıyor. İbretlik biri harbiden.

Bizde sokağa çıkıp oynayalım 2 sene kafamiz rahat

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E sonunda.. Kac aydir serbest takiliyor adam.

Acikcasi ben bir insanin, kim olursa olsun, biraz empati kurdugumda hapis yatmasini pek istemem ve Aziz'in ciktigi günde olumlu karsilamistim. Daha cok spor dan uzaklastirilma fikrine katildigimi belirtmistim.

Ama serbest kaldigindan beri ve hapis cezasi kesinlestiginden beri tavri ve aciklamalari ile futbol'a ne kadar yakismadigi, sike iddialarinin Aziz gibi bir karakterine yakistigini ve dogru oldugunu ispatlamis oldu.

Hey gidi güzel ülkem.Şu adamları gördükce Ülkem adına çok büyük hayal kırıklılığı yaşıyorum.Hani türklüğümüzle gurur duyan , Osmanlı torunlarıyız diye gurur duyan biz Malesef ülke olarak ahlak anlamında yerlerdeyiz.

Ulan bir adam hiç mi utanmaz. Hiç mi aynaya bakmaz. Nasıl bir ahlak yapısıdır bu. Bir adam göz göre hırsızlık yapıyor ve kendi içlerinde ve kamuoyunda gerçekleşen manzaraya bak.

İyi oldu iyi , umarım Aziz bir daha çıkamaz çıksada spora bulaşamayacak hale gelir ,

aziz gitmesin daha güçlü biri gelir şu gelir bu gelir diyenler fenerbahçeyi aziz yıldırım döneminden ibaret sanıyorlar herhalde ,,

bir daha aziz gibisini bulamazlar , ben çok memnunum aziz'in etkisinin olmadığı bir spor dünyası bize yarayacaktır .

Geri
Üst Alt