Aziz Yıldırım ile Adnan Polat Teknede Görüntülendi

Ne alaka ama en sağdakini Serdar Bilgili'ye çok benzettim :oops:

Bu arada insanın aklına " Ah o gemide ben de olsaydım" şarkısı geliyor. Herhalde hepiniz benim düşündüğümü düşünüyorsunuz. :evilsmile:

Cenaze sonrası tekneyle gitmişler. Serdar Bilgili'de varmıs aynı teknede.

Azizin kopegi

Galatasarayi her aciklamada suclayan ve hakaret eden biriyle beraber yan yana ve geze geze oturan kisi Galatasarayli degildir benim gozumde

Ve bu kisi bizim baskanimizdi

Hey gidi hey Adnan Polat.

Aziz Yildirim o tekne de Galatasaray baskani Unal Aysal hakkinda atip tutarken haklisin baskanim mi dedin ?

Ulan ne sevinmistim sen baskan secilince. Efsane olabilirdin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2010-2011 sezonu ve o sezon da yaşananların hesabını Adnan Polat hiç bir zaman veremeyecek...!

o sezon sahamızdaki ilk yenilgiyi aldığımız şikebahçe maçında, ilk yarı kolin kazımın şahane bi golüyle 1-0 önde bitirdiğimiz maçı kendi sahamızda 2-1 kaybetmiştik, hagi ikinci yarıya salak saçma değişiklerle çıkmış ve maç geriye dönmüştü, o maçta bişey olduğunu düşündüm hep..

:sad007:

Bendeki resimlerini yırtıp atacağım.

Artık kendime başka başgan bulacağım...

47692_1367767762711_6588429_n.jpg

Kankasiyla (kendi soylemi) tekne turuna cikmis

Ersun yanak hatunlarla tekne turuna cikinca olay oluyro

Bu iki kanka cikinca hersey normal

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MnjkMYaZoxA[/media]

Adnansların sonunun geldiğini haber veren şu sondaki rerere rarara tezahüratıyla tüylerim diken diken olmuştu.Bu arkadaş, her fırsatta Aziz'i yalıyordu. Çok acayip bir kafası vardı , yedi ayarı gitti.

Saatini şereflilere göre ayarlıyormuş Aziz Yıldırım.

Ardacı Polatcı ekip itlaf edilip bu ikili Sibirya'ya sürülene kadar bize rahat yok.

Tap

bu herifi ben olsam kapıdan içeri sokmam

azizin teşvik teşvik dediği denizli maçında başkan sen değilmiydin be yüzsüz herif

şimdi oturdun onla pazarlık mı yapıyon

heralde sana denizlide teşvik verdik dedirtecek onun pazarlığını yapıyo

utanmaz herif bu klüpten elde ettiğin herşey haram olsun

ikiside Azizenin tassaklarini yalamakla ünlü.

Googleye girin,Serdar Bilgili sampiyonlugu Aziz Yildirima satti yazin ve cikan yazilari okuyun arkadaslar.

Adnan Polat denen mahlukata gelince.Eger bu herif yakinda cikip Denizli macinda biz tesvik verdik,1993te Ankaragücü macinda sike yaptik diye konusursa hic kimse sasirmasin.Ben bunun gibi bir yalakadan beklerim böyle sey.

Bu sahtekar herif kulüpten ihrac edilip,Floryanin 5 km yakinindan bile gecirilmemeli.

Zaten bir yil daha görevde kalsaydi ciceklerle desenlenmis pembe ve eflatun renkli formalarimizla küme düserdik.

Şu an internet de bir çok yer de son dakika geçiyor, Serdar Bilgili ve Demirören gibi isimlerin de aralarında olduğu bir çok üye BJK Divan Kurulundan ihraç edilmiş...

Geri
Üst Alt