GSCimbom
Haber Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın kafasına tribünden su şişesi atıldı, baskıdan ilaç alıyorum diyor"
Alper Altun

HaberAziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın kafasına tribünden su şişesi atıldı, baskıdan ilaç alıyorum diyor" Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
101
Okunma
2,3K
Sayfa
4/6
Bu skoru kullanıp kendilerini eleştirenlere karşı taraftarı güzel konsolide ettiler. Tebrik ederim. Bundan sonra eleştiren olmaz yada mırın kırın ederek ucundan eleştirirler.
medyaya belki olumlu etkisi oldu ama taraftar icin olmadı bence taraftar önunde ismaili dahada kücük düşürdüler ,zaten taraftarla arası iyi degildi şimdi istifa ettim etmedım diye geri gelince diken üstünde olacak

CL de puan alan ilk fb yerli tdsi binim, CL de berabere kalıp istifa eden binim, eleştirilince baskıya dayanamayıp istifa eden binim, bir daha dönmeyeceğim diyip 5 dakika sonra dönen binim, binim, binim, binim. Hep binim....

Aziz Yıldırım: "Yine duydum işte falanca bir oyuncu alıyor muşuk, kimse sormuyor bu kulüp bu paraları nasıl bulup ödeyecek diye. Öyle bir şey yok. Sizin aile bütçeniz böyle mi?"

Bu kadar bekledik….

“Beni konuştuvmayın, konuşuvsam hevkes çatıvdav”

cümlesi gelsin artık ve kapanışı yapalım başkan, yatacak herkes

hocamız hacı olduğu için mekke'den getirilen zemzem suyu fırlatıldı kendisine açıklaması bekler idik bu kişiliklerden

Geri
Üst Alt