GSCimbom
Haber Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın kafasına tribünden su şişesi atıldı, baskıdan ilaç alıyorum diyor"
Alper Altun

HaberAziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın kafasına tribünden su şişesi atıldı, baskıdan ilaç alıyorum diyor"

Alper Altun ·

Cevap
101
Okunma
2,3K
Sayfa
1/6

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın istifa edeceğinden haberim olsa gelir miydim buraya? Hiçbirimizin haberi yoktu. Fenerbahçe camiasından bir alışkanlık olmuş. Camianın değerlerine kimse sahip çıkmıyor. Yok takım zayıf, yok takım şöyle diye Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalması sorgulandı. Herkes başkan ve antrenör yerine karar veriyor. Herkes sakin olacak. Herkes bekleyecek."

Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal ile konuştum. Şimdi içeride konuştuk. Tribünden şişe atıldığını söylüyor. Baskıyı söylüyor. İlaç alıyorum diyor. Ben de 30 tane ilaç alıyorum. İsmail Kartal bizim evladımız."

Aziz Yıldırım: "Bugün skor 1-1'ken İsmail Kartal'ın kafasına tribünden su şişesi atıldı, çok üzüntülü. Sebep bu!"

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçeliyim diyen yorumcuların hepsi Fenerbahçe'ye ihanet ediyor!"

Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal'ın devam edeceğim demesine gerek yok. Ben onun büyüğüyüm. 'Devam edeceksin.' derim bitti. Aile arasında böyle şeyler olur. Ben bırakana kadar İsmail Kartal buradan ayrılamaz."

Aziz Yıldırım: "İsmail Kartal ben gidene kadar burada görevinin başında olacak. İstiyorsa ben giderken benimle gelebilir."

Aziz Yıldırım: "Yine duydum işte falanca bir oyuncu alıyor muşuk, kimse sormuyor bu kulüp bu paraları nasıl bulup ödeyecek diye. Öyle bir şey yok. Sizin aile bütçeniz böyle mi?"

Geri
Üst Alt