Aziz Yıldırım Karardan Sonra Savcılar ile Kutlamada!

Neyse ,iyiki çift vatandaşlığım var.

Türkiye bitmiş ciddiden.

Columbianın pablo escobar dönemi gibi .

Şike davasında bile şike yapan yegane camia...

Yarın Azrail (A.S.) canlarını almaya gelse ona bile şike teklif ederler. Ahlaksız , terbiyesiz, haysiyet yoksunları.

bundan sonra şike serbesttir, bu yüzden transfer bütçemiz küçülmüştür... bundan sonra kupalar şike ile kazanılır bu ligde...

Ülke şaibeden geçilmiyor biz de teknik direktör, futbolcu falan tartışıyoruz

Uğur BULUT @UgurBuluTs61 · 25 dk.

Italya Milli Takımı elenince Federasyon Başkanına kadar herkes istifa ediyor.Bizde Şike yapıyor Cumhurbaşkanına kadar Herkes üstünü örtüyor!

Sedat Berktav... @nattades · 54 dk.

Takmışsınız Suarez'e… Ben de taktım ama, adam sadece futbolcu ısırıyor. Bizde ise bir Aziz Yıldırım, koca Türk futbolunu yiyip bitiriyor.

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 10 dk.

Bağıra Bağıra yazıyorum! YENİ YARGILAMA OLMAYACAK. Yani U.G yine yıkılmadı ezikbahçe'liler. Sadece zaman kazanmak için oyunlar bunlar.

çoştu yine ersin abi:) zannetmıyorum burası türkiye arkadaşlar italya ingiltere fransa degil azize fenere bi halt olacağı yok

Allah pisligi akillarini kullanmiyanlarin uzerine yagdirir..

Neyse bizim gibi beyinsiz bi topluma mustehak bu yasananlar..

musluman ulkelerinin neden bu kadar rezil bir yapiya sahip olduklarini bu ayet cok. iyi acikliyor..

★☆★

Bq7Q0rdCYAAR2Zt.jpg

Şunlar medyada yer almıyorsa, konuşulmuyorsa en büyük nedeni bizim yönetimimizin pasifliği, korkaklığıdır!

Tiyatro oynanıyor.allayıp pullayıp azizi suçsuz ilan edecekler kahraman yapacaklar.ama Tüm Türkiye gerçegi biliyor.ne yaparlarsa yapsınlar bu azizi tuz ruhuna bassalar çamaşır suyuyla da yıkasalar bu adam temizlenmez.

Lan adamlar hayat kadini kiralasa bizim yonetime sallayacak tipler var. O derece kendinizi kaybettiniz artik.

Bizim isimiz mi o goruntulerin basinda cikmasi. Sonra kac kere sordun kendine bu ulkede basin kimin elinde diye.

Sen istersen gotunu yirt bbnin got korkusundan bisey yazabilen kac gazete var. Bunu istedigin yerde yayinlat ne olacak soyleyeyim mi o gazetenin muduru isten alinacak paralel yapinin elemani cekmis denilecek ve butun suc koca kara bir selige atilacak.

Ulkede sicacak tuvalet bulamasalar paralel yapi diye gezinen adamlar var. Kulup bisey yapamaz ama sen birey olarak cok sey yaparsin ilk once tepkini koy twitter facebook ne kadar sosyal platform bulursan paylas senden gorenler cesaret alir paylasir.

Su kulube ve yoneticilere soyle malca seylerden dolayi laf sokmaya calistiginizi zannetmeyin. Elini tasin altina koyacak bir kesim varsa o da Galatasaray taraftaridir. Ha sorarim ne zaman koyduk hic. Anca got yayip elestri yapalim en buyuk olayimiz bu.

Normalde sandıkta tepki gösterilir de türk halkı olarak bu bilince sahip değiliz kabul edelim

Adalet er geç yerini bupacak aziz de fenerde cezası nı çekecek.

Hukuki yoldan olmasada ilahi olacak.

Galatasaray ve trabzonspor yönetimi bu görüntüler ile ilgili kılını kıpırdatmıyorsa diyecek söz kalmıyor.

Galatasaray gençliğisandıkta tepkisini göstermedikçe sosyal medyada açıkça iktidarı eleştirmedikçe hiçbir şey değişmeyecek.

hele ki trabzonlulara çok kızıyorum arkadaş. Hem hakkımız verilsin diyor, hemde fbnin koruyucu meleğine oy veriyorlar. hani diyorlarla 12den sonra kafaları çalışmaz.

hele ki trabzonlulara çok kızıyorum arkadaş. Hem hakkımız verilsin diyor, hemde fbnin koruyucu meleğine oy veriyorlar. hani diyorlarla 12den sonra kafaları çalışmaz.

Trabzon cok ilginc bi sehir.

Baskanlarina baksan mangalda kul birakmiyor ama su goruntulere agzini acip 2 kelime edemez cunku ucu basbakana dokunur.

Trabzond dan Aziz Yildirim aday olsun yine %60 oy alir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt