Aziz Yıldırım Maç Sonu Açıklamaları

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Aziz Yıldırım: "Yenmek de yenilmek de var. Köyü oynadık. G.Saray'ı Telekom'da yeneriz. İstatistiklere baksınlar."

Aziz Yıldırım: "Türk futbolunu germemeye çalışıyoruz. Ama maalesef her gün medyada ortalığın gerildiğini görüyoruz."

Aziz Yıldırım: "Bizden başka herkes şike yapmıştır, biz yapmadık. Şike yapmadık."

Aziz Yıldırım: "Seyirci bugün burada Aziz Yıldırım şike yapsana şike yapsana diyorlar. Bu kadar mı mantıksız olunur. Ben sizi mi aldım?"

Aziz Yıldırım: "Sivaslıların helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadım diyor, bizi de aklıyor. Hakkımızı koruyor demeleri lazım."

Aziz Yıldırım: "Kendilerine hakaret ediyor insanlar. Biz kimseyi satın almadık. BJK şike ile suçlanıyor. TS şike yapmış. Konuşamıyorlar."

Aziz Yıldırım: "Medya da suçludur. 50 yılın faturasını bize kesmeye çalıştınız. Şu anda bile Türkiye'nin her yerinde şike var, teşvik var."

Aziz Yıldırım: "Böyle bir yargıya, böyle bir hukuğa nasıl inanabiliriz, nasıl güvenebiliriz."

Aziz Yıldırım: "Bugün lehimize avantaj oluyor. Oyunu durduruyor hakem. Durduruyorsan kart vermen lazım rakibe, vermiyor."

Aziz Yıldırım: "Bize lehimize 3 kırmızı kart versinler. Önemli değil. Haklar yenmesin önemli olan."

Aziz Yıldırım: "Bochum Davası ne oldu? Bochum Şikesi ne oldu? Nerde o davanın sonucu?"

Aziz Yıldırım: "2 yıl önce Silivri'de söyledim. Bu mesele şike meselesi değil, memleket elden gidiyor. Her yer kan revan görmüyor musunuz*"

Aziz Yıldırım: "Daha şeffaf daha açık tribünler olması lazım. Tribünlere müdahele edilmesin. Çıkacak olayların sorumlusu olmayız."

TRIBUNDERGI

UFAK BIR UYARI; LUTFEN HAKARET VE KUFURDEN UZAK DURUNUZ. TADINI ÇIKARIN BIRAZ DİYE AÇTIM KONUYU.. KUDURUYORLAR SU AN. :)

Ağladı ve gitti..

Bir insan bu kadar yüzsüz olamaz.

244827_175140652550427_175137715884054_6449_573_n.jpg

Şike ve teşvik yaptığı 5-6 kurum tarafından onaylanmış bir mahkumun böyle konuşması çok komik.

Ya bu nasil ülke ya? Adam hapis cezasi almis arkadas niye hala serbest. Diger hapiste yatanlar insan degilmi? Bu nasil adalet?!

sinirlenince çok tatlı oluyor.

Tüm bunlar bir ülkede adaleti sağlayamayanların suçudur.12 maçta şike yapan takım hiç bir ceza almadı bu ülkede.Şuan içerde olması gereken adam, futbolla ömür boyu ilişiğinin kesilMesi gereken adam hala çıkıp tvlerde tahrik yapmaya çalışıyor adaletten bahsediyor.Yazık bu ülkeye yazık.

ulan aziz sen telekomdan sağlam çıkabiliceğine inanıyormusun gerçekten. artık karşında o rezil kadrolu bir Galatasaray yok, sizi döve döve yeneriz lan

Hükmü kesinleşmiş azılı bir suçluyu toplumun içinde bırakırsan bunlar olur. Tutuklayın artık şunu kardeşim.

Geri
Üst Alt