Aziz Yıldırım: "Melo, Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyor"

Devletin polisine, hakimine, savcisina hakeretten hüküm giymis bir insanin söyledigi traji komik sözler. "Anneni yesin senin Felipe Melo, Anneni" diyecem, ama bana ve karakterime yakismayacagi icin söylemiyorum.

Bence savaş suçu işliyor. Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanmalı.

Bir bu pis şey eksikti meloya sataşmayan meloyu yırdıramayacaksınız şerefsizler

Ondan sonra bu ülkede futbolda şiddet neden bitmiyor. Böyle bilmem ne evladı olduğu sürece şiddet biter m? Bu babadan oğula nesil ülke futbolundan bi çıksa, uzaklaşsa Uslu gibi haysiyetsizlerle birlike herkes rahatlayacak, tansiyon düşecek, zamanla düşmanlık bitecek.

Ulan sen Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kurumu olan TFF'nin düzenlediği bir yarışmaya şike bulaştırıyosun, oyuncağın haline getiriyosun, milletle taşş... geçiyorsun, ülkenin adını uluslararası platformda 2 paralık ediyorsun, askerden kaçıyorsun, ırkçılık yapan topçu barındırıyorsun, İngiltere'de manşet oluyoruz ülke olarak. Sen bu ülkeye hakaret etmiş olmuyorsun da Melo mu etmiş oluyor.

....tir git adi herif....

adamın hiçe saymadığı kanun kurum kalmadı ama melonun kişisel protesto hakkını kullanması çumhuriyete hakaret

Yıldırım Demirören kim arkadaş çumhuriyetimizin tek neferi gibi gösteriliyor

melo hakkında konuştu dengesiz bir şekilde meloda kişisel protesto hakkını kullandı bu kadar

bu kadar basit bişey üzerinden kitleleri geriyorlar ama sonra biz bişey yapmadık

sen bu çumhuriyeti kuran atamızın ilkelerini çiğnedin hala daha çiğniyorsun şikeci utanmaz

ayrıca Irkçılık ne alaka? adam elini uzatmadı bunun neresi Irkçılık?

Tolunay senin kukla teknik direktörünün elini sıkmadı oda mı ırkçı?

senin takımın geçen sene süper Kupa seremonisine çıkmadı bütün takımın dolayısıyla Irkçılık yaptı o zaman neden tıkın çıkmadı be gereksiz organizma

türk çocuğuna yapılan ayıpmış.. senin o çocuğun kameralar karşısında neler söyledi ama tabi yemedi ertesi gün kıvırmaya başladı

volkanın nasıl bir ahlaksız olduğunu bilmesek o aslında melek gibi uslu temiz bir çocuk Tiyatrosunu yiyeceğiz

işte topunuz böylesiniz fenerbahçe dansöz kulübü

Ge****** von meinem HTC One_M8

Son düzenleme:
içer de çok kova yapmışlar demek ki etkisinden çıkamamış

TFF'nin tavrını üzücü bulduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, "Cezalar, kararlar apar topar veriliyor. Sen Seba ligi diyorsan, Fair-Play diyorsan, önce adaleti sağlayacaksın. sağlayamazsan, sağlayanı bulurlar" dedi.

Dikkat et Aziz efendi adaleti sağlayanları bulurlarsa amatör kümeye düşersin.

adam alenen türkiye çumhuriyeti futbol federasyonunu tehdit etmiş utanmadan bir kaç satır sonra melo tff kuklasının elini sıkmadı diye vatana hakaret etmiş oluyor

çok enteresan gerçekten

Ge****** von meinem HTC One_M8

Katil çocuğu, şikeci, hırsız bir yaratık hala bu ülkenin en büyük kulüplerinden birinin başında ve ahlak dersi veriyor.
Sakin olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
Her neyse iki kelimeden oluşuyor, O ile başlıyor ve U ile bitiyor.

Bu Aziz hic kendi futbolculari aciklama yaparken izlemiyor onlari galiba..

aciklamalari birak, onlarin saha icindeki hareketleri gormuyor mu.

ne alakası var yaaa sevmediğin adamın elini sıkmazsın :) meloyu yedirmeyiz bunlar boş çabalar

Meali : Melo çok iyi futbolcu ve bize sorun çıkartabilir.. TFF ile işbirliği edip göndertmek niyetindeyiz. Demirören zaten emir kulum...Volkan ve Emre de pislik olabilir ama ben ırkçılık yapıyorum ve Melo'yu göndertmek istiyorum...Çünkü o hem Galatasaraylı hem de yabancı. Volkan ve Emre, Demirören'in söylediği gibi bizim evlatlarımız...Muz da atarız,şike de yaparız,şampiyon da oluruz. Arkamız kuvvetli netekim..

Son düzenleme:
Meali : Melo çok iyi futbolcu ve bize sorun çıkartabilir.. TFF ile işbirliği edip göndeertmek niyetindeyiz. Demirören zaten emir kulum...Volkan ve Emre de pislik olabilir ama ben ırkçılık yapıyorum ve Melo'yu göndertmek istiyorum...Çünkü o hem Galatasaraylı hem de yabancı. Volkan ve Emre Demirören'in söyledii gibi bizim evlatlarımız...Muz da atarız,şike de yaparız,şampiyon da oluruz. Arkamız kuvvetli netekim..
aynen katılıyorum amacı bu

Melo ya bu sene maçlarda çok haksız kartlar gösterilebilir. Bunlar için şimdiden sağlam sert ve uslubu geniş bir açıklama yapmak lazım.

Kimseye futbolcumuzu yedirmeyiz. Elele şikeyi aklamış hükümet ve fedarasyona hele HİÇ!!!!!!!!

Geri
Üst Alt