Aziz Yıldırım Nihayet Hapise Giriyor

Ersin ve Dadaşlar duyum verse bile bu Ersin'den daha fazla ciddiye alırım. Aziz girmesin içeri boşverin zaten yakın bir zamanda sayesinde Fener'in başına öyle işler gelecek ki , kendi taraftarı yakalayıp adalete teslim eder.

Azizin girmesi icin tum maclarin bitmesini bekleyecekler. Yani basketbol finali tamamlandiginda iceride.

gazyryse.jpg

Savcının bunu istemesi pek önemli değil; Önemli olan mahkemenin bunu kabul edip etmemesi.

Savcı tekrar istedi - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması yönünde mütalaa verildiği belirtiliyor.

hangi sebepten dolayi bunu istemis peki?

cemaat veya "paralel devlet" fenev'i ele gecirmeye calisip sahte tapeler mi hazirlamis? :asd:

ülkede ne adalet, ne habercilik, ne güvenirlilik kalmis. güzel ülkenin icine ettiler etmeye devam ediyorlar.

hangi sebepten dolayi bunu istemis peki?

cemaat veya "paralel devlet" fenev'i ele gecirmeye calisip sahte tapeler mi hazirlamis? :asd:

ülkede ne adalet, ne habercilik, ne güvenirlilik kalmis. güzel ülkenin icine ettiler etmeye devam ediyorlar.

Emir yukarlardan gelmiş işte

arkasında RTE var

azize hapse falan girmez

yeniden yargılanıp beraat ederse şaşmam

başbakan bu malum ayakkabı kutularından sonra içerdeki bütün ipsiz sapsız adamları fetoya bela olsun diye çıkarttı.

azizle fetoda ayrı saflarda zaten

cemaatle uğraşsın diye herşey yapar bb

cemaatte alacaksa alsın şu fbyi :D

azizin girmesinin önemi yok. uefa ömür boyu men verecektir büyük ihtimalden azize.

Artık "Anayasayı iptal ediyorum. Tüm ceza yasalarını da. " bile bekliyorum.

Sportif platformda da kendi fikrimi söyliyeyim:

Fenerbahçe ligden düşmediği ,hakettiği cezaları almadığı sürece isterse 5 sene şampiyon olalım üstüste lig dürüst değildir...

:oops:

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

"Sözde şike davasında tarihi savcılık mütalaası

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun, Yargılamanın Yenilenmesi ve İnfazın Durdurulması Talebini, 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne iletti."

Resmi bir kurum nasıl resmi olmayan yoldan duyum verir?

Resmen manipüle ediyorlar.

Son çırpınışları ,borsadan vurabildikleri kadar vuracaklar,

Sportif olarak hç bir şeyin artık önemi yok yok yok. Şikeciler , UEFA işte sadece burada konu kapandı diyor.

UEFA zaten men edecek, onun başkanlığında da Fb hiç bir organizasyona katılamaz zaten başkanlığı düşecek eğer benim başkanlığımı UEFA alamaz, sandıkla geldim sandıkla giderim derse FİFA kombo yapar , erkekse denesin.

UEFA da zaten yerel mahkemeleri iplemiyor, yeniden yargılansa ne yargılanmasa ne yani sportif olarak ne değişecek ki hiç uğraşmasınlar bıraksınlar zaten elini kolunu sallaya sallaya her yerde geziyor kimse de aga bu nedir demiyor , mahkemeleri de yormasınlar boşa. 2 yıl mahkeme sürer ve geçmişte olduğu gibi bu sadece Fb'yi yorar, başka da bir şeyi değiştirmez. Gelsin bir tane Fb'li tartışalım, bu konu için forumlarında saniyede 20 mesaj atma heyecanına ve umuduna girecek kadar bu süreç sonunda neyin değişmesini bekliyorlar gelsin anlatsın hep beraber gülelim. Buna hakkımız var diye düşünüyorum.

konuyu kilitleyin aziz bu saatten sonra ne hapisi adamı resmen içeri atamadılar yazıklar olsun işte bu yuzden fenerde çok seviliyo her türlü pisliğide yapsa krallar gibi kendisinide febesinide illegal yollarla düşürmedi hapise girmedi geçmiş olsun olay bitti artık.

Geri
Üst Alt