Aziz Yıldırım Onursal Başkan Olacak

vallahi yakışır. sonuna kadar destekliyorum.

onursal şikeci

yeni başkanlar takıldıkları şike mevzularında azizin tecrübelerinden faydalanır.

İlklerin takımı fenerbahçe borumu be..

Hay koçum benim..

Ancak Apo gibi hapisten idare eder...Birde onuru olmayanlar Onursal Baskanlik yapamaz...

ama bizim rutbe :(

UEFA ölüm vuruşunu çaktığında göreceğim ben o onursal başkan ayaklarınızı :2aloh1:

Aziz Yıldırım'ın ilk toplantıda istifa kararı alacağını öğrendim.

Avukatlar bas bas bagiriyor, baskanligi düstü diye. Ne istifasi ya. Adam baskan degil ki zaten dünden beri :D

Ayrica toplanti yapacak imkani ve zamani olacagini da sanmiyorum ülke sinirlari icerisine girdikten sonra :D

Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini istemiyor ancak bu karar Aziz Yıldırım'a tebliğ edildiği zaman başkanlığı düşecek.

Ayni sekilde avukatlara göre bu karar teblig edilmiyor. Aziz'in baskanligi dün itibariyle düsmüstür, ama ok, siz koyunlari uyutmaya devam edin :)

Yönetim, Aziz Yıldırım'a onursal başkanlık vermeyi düşünüyor."

Sike ve cete kurmus bir - yüz kizartici suc islemis - bir adami onursal üye yapmaniz ne kadar serefli ve onurlu bir camia oldugunuzu gösterir. Bknz. CAS namusumuzdur ;)

İstifa etse ne olur etmese ne olur

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onursal baskanligi da fransadan mi yönetecekmi aziz babalari?

Fener kulubuna bu yakisirdi zaten aksi olsa sasardim

Sent From Galaxy Note 3

Yapin Onursal baskan Fransa'dan yonetsin sizi :) Bizede eglence cikar

CAS davasında namusunu satanlara tam yakışan onursal başkan.

Tam bir komedya.Yorum yapmaya bile gerek yok.

Bunlar kadar gerizekali bir toplum bu dünya da bir daha yoktur. Adam sizin kulübünüzün resmen içine sıçmış (kelime seçimlerim için özür diliyorum), herşeyi yerle bir etmiş, bunun yüzünden Fenerbahçe gibi "büyük" bir oluşumun tarihine bir daha silinmeyecek koskoca bir leke sürülmüş ama gelde şunların yaptığına bak. Adamın hala arkasında duruyorlar. Kim ne derse desin. Benim gözümde Aziz > Fenerbahçe.

Yoksa bu olanların veya hala bu adamı ölürcesine sevmelerinin ve korumalarının başka bir açıklaması olamaz. Hayret ya. Zaten şike yapmış başkan diye tarihlerine geçecek. Bir de bu şahsı "Onursal Başkan" yapıyorlar.

Son cümlemde bir tek şey söylemek istiyorum:

Iyi ki ben onlardan değilim,iyi ki bir Galatasaraylıyım, iyi ki kuzu sürüsüne ait değilim ve en önemlisi iyi ki doğruyu yanlış tan ayır edebiliyorum. Zavallı insanlar bu Fenerbahçe taraftarları.

Tapatalk

Fenerbahçe yönetimine yakışacak bir davranış bu, şaşırmadım.

Geri
Üst Alt