Aziz Yıldırım: "Operasyonun arkasında cemaat var"

Becn0tkCQAA6yDc.png

Görmeyen renktaşlar için ..

-------

Mehmet Ali Aydınlar: Aziz Yıldırım defalarca Fethullah Gülen'i aradı - Spor Haberleri - Radikal

'AZİZ YILDIRIM FETHULLAH GÜLEN'İ DEFALARCA ARADI'

"Kulübün tüm çalışanlarını ve FB TV'ti kendi kampanyasında kullanıyor. Mükemmel bir yönetim kadrosuyla geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş, TÜSİAD üyesi işadamlarıdı. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım. Hodri meydan! Cevabını vermeyeceğim hiçbir şey yok. Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter! Uyanın arkadaşlar.

Cemaat diyenler Aziz Yıldırım'ın Fetullah Gülen'i defalarca arayıp

sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor?

Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım.
"

SPORX.COM‏@sporx

Gülen: "Aziz Bey, başınıza gelenlere biz de çok üzüldük. Bu işlerle hiç ilgilenmedik. Uzaktan yakından alakamız yok" (Fatih Altaylı, 1 Ocak)

Bir tane daha .

Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu ile olan anlaşmasını bitiren Fenerbahçe Kulübü’nün 10 milyon dolarlık açığını Ülker kapatacak.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu ile olan anlaşmasını bitiren Fenerbahçe Kulübü’nün 10 milyon dolarlık açığını Ülker kapatacak.

Yıldız Holding iştiraki olan Ülker, Sarı-lacivertli kulübe yılda 35 milyon dolar kaynak aktaracak.

Basketbola 20, voleybola 10 milyon dolar destek sağlayacak olan Ülker, ürün tanıtım kampanyaları için de 5 milyon dolar verecek.

Dörtlü final desteği Ülker ayrıca Fenerbahçe ÜlkerBasketbol Takımı’nın önümüzdeki yıl İstanbul’da yapılacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’ne kalabilmesi için her türlü desteği de sağlayacak. Konu ile ilgili anlaşmanın önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi.

Uza

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

At izi it izine karıştı. Kim haşhaşi, kim haşhaşçı, kim yasama, kim yargı karman çorman oldu (Buarada hayatımda ilk defa karman çorman yazdım. Aha 2 oldu) :)

Önemli olan benim vicdanlarda aklanmamdır demiş,hangi vicdanda aklanmış bu kara vicdanlııı

Kıçı sıkışan suçu cemaate atıyor. Cemaatin işi gücü yok fenerle mi uğraşacak.

Geri
Üst Alt