Aziz Yıldırım: "Operasyonun arkasında cemaat var"

Yav he he ülkeyi ipen suçu cemaate atıyor arkadaş..

şikeyi paralel devlet yani cemaat ortaya cıkardıysa,yolsuzlukları cemaat ortaya çıkardıysa,yetim hakkını yiyenlerin,silah kaçakçılığı yapıp masum insanların ölumene sebeb olanları cemaat ortaya cıkardıysa vede buna paralel devlet diyorsalar ben bu paralel devleti sevdim arkadaş,tek kızgınlığım yılan bu paralel devleti sokmadan daha önce herşeyi ortaya cıkarsalardı ne bukadar yetim hakkı yenırdı ne,suriyede olen insanların uzerınde devletımızın vebalı olurdu nede bu fener son 15 yılda şampiyon olabilirdi ...

Şimdi başbakan iyi mi tü kaka mı anlamadım gitti bu adamın dediklerinden.

12numara.org kurucusu ;

Mehmet Alakuş (exagg) sur Twitter

BLVgfaWCUAAVX02.jpg

ulan cemaat diyorsunuzda ülker niye sponsorunuz sizin. sahanizi bile onlar yapti.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=S9dF65h3-Yg[/media]

Bu cemaat mevzusu açılınca hep aklıma şu video geliyor. Sıkışınca at topu fink'e :D

aziz yildirim baska birsey bulamamismi simdide cemaat mi oldu biraksin allah askina bu isleri ,tabi köseye iyice sikistin eninde sonunda hapise gireceksin baska cikis yolun yok kimsede senin icin elini tasin altina koymaz hele RTE hic sanmiyorum eger de RTE böyle birsey yapacak olursada cok büyük yara alir cünki türkiyede halkin %80 futbol izliyor ve bir takim tutuyor ve fenerbahceden baska herkez bu adamin ceza görmesini istiyor .

kisaca cok oy kayipeder.

Cemaatin oldugunu biliyoruz zaten.

Ama bu şike yapılmadı demek değildir.

Şike yapıldı.

Ama bu açılan davalar tamamen aziz yıldırım ile cematin ters düşmesi sonucu olan davalar.

Eğer cemaat ile aziz yıldırımın arası iyi olsaydı bu dava olmayacaktı ve şike denilen şeyi belkide bilmeyecektik.

Aynen hükümetle dershane konusunda ters düştükleri için yolsuzlukları ortaya cıkardıkları gibi Aziz ile de ters düstükleri için oldugunu bildikleri şikeyi ucu kendilerine dokunmadan orta cıkartmadılar demektir. :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

Cemaat operasyon yapmıs olabilir ama bu şike yok anlamına mı geliyor Azize Basganim

Operasyon var diyorsun ama bir kere bile şike yapmadım diyemiyorsun.

Ama şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyerek de bir itirafta bulunuyorsun :D

Hersey bir tarafa sike yuzunden hapis yatilmasini ben anlamiyorum. Bu aziz yildirimda olsa fikrim aynı. Bence futboldan men edersin olur biter

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hersey bir tarafa sike yuzunden hapis yatilmasini ben anlamiyorum. Bu aziz yildirimda olsa fikrim aynı. Bence futboldan men edersin olur biter

$ike yuzunden degilki cezasi CETE ,ORGUT KURMAK ,ve haksiz kazanc elde etmek ile suclandi ve tescil edildi!

Benim icim rahat degil. Bence hspse girmemeli

Şikede giden sadece şike yapanın parası değilki.Şu an Trabzon'un kasasında olması gereken şampiyonluk geliri ve diğer gelirleri gasp etmiş oldu Fenerbahçe.Şike sadece sahadaki durumu değiştiren bir şey değil yani bir nevi hırsızlık.

kendi ulkesini elin gavuruna sikayet ediyor bide kalmıs fenerbahce ataturkcudur diyor

17 aralıktan once ismini vermicem bı grup fb yı ele gecırmeye calısıyor dıyordu ozaman bı tarafı yemıyordu sanırım cemaat demeye ısım vermeye noldu da sımdı ısım vermeye basladın? erdogan da hemen zamanlama manıdar demıs demesen sasardık

Geri
Üst Alt