Aziz Yıldırım: "Operasyonun arkasında cemaat var"

Şerrooo aziz cemaati kendine hükümetle ortak düşman yapıp tayyibi yanına çekip siyrilacak bu işten

AMK nın başlığa gel;

Aziz Yıldırım şike davası ile ilgili ilk kez konuştu.

Bugüne kadar konuşan kimdi. Dublörü mü ? :confused:

Becxum6CEAEIiIt.png

BecxyhsCIAAgo5B.png

Becx3JrCIAAOnwG.png

Becx76SCAAAPfp0.png

Becx_pICMAAEybC.png

[attachment=6964:BecxyhsCIAAgo5B.png]

Ekli dosyalar

• BecxyhsCIAAgo5B.webp
    BecxyhsCIAAgo5B.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 59
[attachment=6965:Becx_pICMAAEybC.jpg]

Ekli dosyalar

• Becx_pICMAAEybC.webp
    Becx_pICMAAEybC.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 51
[attachment=6966:Becx_pICMAAEybC.png]

Ekli dosyalar

• Becx_pICMAAEybC.webp
    Becx_pICMAAEybC.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
akp cemaat kavgası cıkınca rahatlıkla konusabiliryorsun tabi kavga cıkmadan önce niye bi köse yazarını haberini yalanladın cemaat yaptı demedim dedin simdi cıkıp cemaat yaptı diyorsun

Operasyonu devlet yapsa arkasinda devlet var diye mi suclayacaksin! Kimse islenen suclara bakmiyor. Arkasinda kim var ona bakiyor. Ulan ortada islenen suclar var yahu! Kanli canli delilleriyle islenen suclar var! Akp suclardan bahsetmiyor cemaat diyor paralel devlet diyor! Fener ayni sekilde! E ben gidip hirsizlik yapayim arkasinda cemaat var diyeyim! ulan sizin cigerinizi..........

Hersey bir tarafa sike yuzunden hapis yatilmasini ben anlamiyorum. Bu aziz yildirimda olsa fikrim aynı. Bence futboldan men edersin olur biter

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yanlış bakış açısı. Maçlar gazozuna oynanmıyor, maç sonuçları belki de senede birkaç yüz milyon Euroluk sonuçlar doğuruyor. Çok büyük ihalelerde yolsuzluk yapmakla şikenin hiçbir farkı yok. Üstelik, halka açık şirket olarak bunlar yapılıyor. Bu durumun sonucu hapis olmamalı diyorsak, şirketleri hortumlayan, ihaleye fesat karıştıran, borsada manipülasyon yapan, banka soyan, insanları dolandıranlar da aynı imtiyazdan yararlanmalı. Birilerine haksız kazanç sağlarken, birilerinin maddi kaybına yol açan her yasadışı eylemin sonucu hapistir.

Geri
Üst Alt