Aziz Yildirim Parodi Hesabi (Twitter)

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Bir iste basarili olabilmen icin, ya cok iyi, yada cok kötü olman lazim diye bir söz vardir. Ben hayatimda, daha bu kadar kötü ve basit bir mizaca sahip parodi hesabi görmedim. Ancak icerik okadar basit, ve okadar banal ki, nedense hosuma gitmeye basladi.

Recep Özcan´in sahsen bu hesabi yönettigini düsünüyorum.

Ilgi cekebilecek bazi twittler...

Aziz Yıldırım @Azizbahce_1907 · 3 Min. Vor 3 Minuten Evlatlavım,Azizbahçe'mizin maddi anlamda bu dav boğazdan çıkabilmesi için büyük biv pvoje hazıvladım,güzel günlv yakn

CCQR3hZUMAI2vGG.jpg:large

Aziz Yıldırım @Azizbahce_1907 · 27 Min. Vor 27 Minuten
@RecepOzcann Vecep hayin evladım Diego Vibas için hevkezden biv milyon topluyovum,senden iki milyon alsam yetev hadi vecep pamuk ellev cebe.

Aziz Yıldırım @Azizbahce_1907 · 16. März Evlatlavım,vesmi Azizbahçe twittev hesabımızdan attığım twitlevimi bulabilivsiniz,en güncel son twittem sizlevle.

CAObRJ3WUAA9_mH.jpg:large

Aziz Yıldırım ‏@Azizbahce_1907 3. Okt. Evlatlavım,yeni pvojem Azizbahçe devneğimize kuvban bayvamında kuvbanlık ve devisi bağışı hedefimiz biv milyon.

BzCpwwGIIAAFdqu.jpg

Aziz Yıldırım
‏@Azizbahce_1907
@tevfik_uygur @ycoraporen Tevfik evladım tavlalavı sezon başında süvmüştüm,sezon sonunda duvuma bakıcaz avtık.

By4EklICQAAdn12.jpg

https://twitter.com/Azizbahce_1907/with_replies

aksanındaki kalıtsal bir sıkıntıyla mizah yapabilecek kadar rezil biri yönetiyor bunu anladım

ve sanırım 12 yaşında bir çocuk yönetiyor

Geri
Üst Alt