Aziz Yıldırım: 'Şampiyonlukta Yanal'ın Payı Yok! Oro..pulara Göre Antrenman Programı Yapıyor'

idmanbasin6_35350_2513486_1.jpg

Ersun'un takıldığı kızlardan biri de buymuş deniyor.Ebru Yıldırım.Arkadaki beyazlı nasıl bakıyor ama kıza?:DD

Bu İsmail ne kadar artist öyle?İyi oldu bunu hoca yapmaları.

it ürür kervan yürür bir iki kişi protesto eder ondan sonra onları bastırırlar olay kapanır her zaman ki gibi.

Sen istiyor düz koşu verecek 50 dolar daha).. Bu Fenerbahçe kadar veyahut Aziz de diyebiliriz malum onun kulübü onun testisleri, aşşağılık ahlaksız edepsiz kamil bir oluşum daha görmedim ben. Bir Evsun Hoca "xhamsterdan görüntülü analiz yapıyordu" demediği kalmış herifin beter olun ne diyeyim.. Gerçi zamanında biz demiştik - Aziz Yıldırım kapa şu kerhaneyi öperler böyle efsaneyi diye.. - İçeri girdiğimde kupayı sıvazlıyordu. Ulan neyse..

:D

gün gecmiyorki aziz feneri rezil etmiyor, artik fenerliler bile isyanda küfür sayiyorlar babalarina, yakinda azizin devri biter

antuda aziz yıldırımın akli dengesini sorguluyorlar teşhis koyanlar bile var hahaha :D

Ulan ne fener bee!

Biz forumda bile ..rospu ima etsek men ediliyoruz, adam yillardir kulup kamuya acik beceriyor ses cikaran yok...

Aziz bey onunde saygiyla egiliyorum.!

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan ne fener bee! Biz forumda bile ..rospu ima etsek men ediliyoruz, adam yillardir kulup kamuya acik beceriyor ses cikaran yok...

Aziz bey onunde saygiyla egiliyorum.!

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

büyük cesaret reiz :005::005::005:

Kadin basketbol takiminin soyunma odasina girip taktik vermisligi varmis Aziz'in :D

Oros...lara laf atacağına kendi yaptığı oro... çocu..ğuna baksın şeref yoksunu şikeci.

Geri
Üst Alt