Aziz Yıldırım: "Sizi bu stada sokmam, paralı köpekler"

Kendisinin de itiraf ettiği gibi fener taraftarı ikiye ayrılır: paralı köpekler ve parasız köpekler.. admin yanlış anlama bu sözler bana ait değil :)

bu ilk değil ki

bir ara : yormayın lan totonuzu ben ne dersem o olur demişti

kadın taraftarlara megafonla fırça atmıştı

en sonunda : paralı köpekler dedi

devamını heyecanla bekliyoruz

[attachment=10035:fcvf7.jpg]

Ekli dosyalar

• fcvf7.webp
    fcvf7.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 310
Bir Galatasaray başkanı böyle bir hareket yapsa dünyayı başına yıkar stad, liselilerden de çok büyük tepki görür ve derhal istifa etmezse kongre ile en kısa zamanda kovulur. Ben utandım Fenerbahçeliler adına gerçekten. Aklı başında Fenerbahçeliler de utanıyordur eminim. Bu nasıl bir rezalettir böyle? Alkışlayanlar vardı bir de stadda, hayatımda böyle rezalet görmedim. Terbiye yoksunu, rezil adam; spor dünyasından sonsuza kadar yok ol!

bu adam niye herkesin nefretini kazandı işte bu yüzden kendi şampiyonluk gününde söylediği sözlere bak,birde saydırdı saydırdı on saniye sonra neyse nerde kalmıştık efendim bu değerli günümüzde:)

bir kulüp başkanının milyonların gözünün önünde hemde fb taraftarına bu sözleri canlı yayında söylemesinden ben bir galatasaraylı olarak utandım. eğer siz fb taraftarı olarak bunuda hazmediyorsanız halada aziz haklı diyorsanız baya mideniz varmış demektir. önce insan olmak lazım. aklı başında bir fbli bu kontrolden çıkmış zatı desteklemez.

Ulan her şeyi geçtim hala çıkıp kollarını birbirine bağlayıp poz veriyorlar. Nasıl bir aşağılık kompleksiyse...

sokmaz tabi hükümet ellerinde dolayısıyla tff ellerinde siz daha düşeceklerini felan bekleyin :D

fft2mm4924260.jpg

Fenerbahçe taraftarı paralı ve parasız köpekler olarak ikiye ayrılır. Biz demiyoruz aziz diyo yalamaya devam.

bir kulüp başkanının milyonların gözünün önünde hemde fb taraftarına bu sözleri canlı yayında söylemesinden ben bir galatasaraylı olarak utandım. eğer siz fb taraftarı olarak bunuda hazmediyorsanız halada aziz haklı diyorsanız baya mideniz varmış demektir. önce insan olmak lazım. aklı başında bir fbli bu kontrolden çıkmış zatı desteklemez.

Aklı başında biri Aziz Yıldırım'lı fb'yi tutmaz zaten...O yüzden bunların hepsi kafadan kontak :smile-99:

BnYRhi4IAAA0Ipu.jpg:large

Akşamdan beri bakıp bakıp kopuyorum :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aklı başında biri Aziz Yıldırım'lı fb'yi tutmaz zaten...O yüzden bunların hepsi kafadan kontak :smile-99:

acaba bu yüzden mi a.yıldırıma bu kadar sabrediyorlar.gerçekten a.yıldırıma sabretmelerinin sebebi ne?bana göre diğer branşlara da yatırımlar.yoksa başka birşey mi?çünkü insanda azıcık gurur olur adam çıkıyor taraftara neler neler söylüyor ama hala fb taraftarı a.yıldırım için açlık grevi bile yapabilecek kafada bunun nedenini anlamıyorum.bence ünal başkan başarılı ama sonuçta başkan biri gider biri gelir ama fb taraftarı a.yıldırım giderse fbnin de gideceğinin düşünüyor galiba.hatta başkanlarını daha çok seviyorlar bence:)

Geri
Üst Alt