Aziz Yıldırım: ''Şükrü Saraçoğlu Stadı Devletindir, biz 49 yıllığına kiraladık''

Ümit Çatar

Cezalı
Yıldırım: ''Şükrü Saraçoğlu Stadı Devletindir, 49 yıllığına kiraladık biz''

Yıldırım: ''Kulüp olarak 96-86 milyon TL vergi ödüyoruz. O zaman benim de haklarım var. Benim bu halkarıma devlet saygı gösterecek''

Yıldırım: ''Stadı ben yaptım. Stadın yeri Fenerbahçe’ye aittir. Zamanla bu yer devletin eline geçmiştir. Onlardan satın almak istedik, alamadık''

Yıldırım: ''Benim Devletten isteğim 100 milyon doları incelesinler ve bize ödesinler. Devlet yardımı budur''

Yıldırım: ''Türkiyede Bütün Stadlar devlete aittir. Kulüplere sadece kiralayabilir''

Yıldırım: ''Voleybol kız takımının açığı 20 milyon Euro. Diğer branşlar da açık veriyor. 9 tane branşta futbol hariç hepsi açık veriyor''

Yıldırım: ''Amatör branşlar kapanma noktasına geldi. Ancak bu kararı da genel kurul verecektir, biz değil''

Yıldırım: ''Onların alacağı karara göre uygulama yapacağız. Para bulmak kolay değil Türkiye’de''

Yıldırım: ''3 Temmuz’dan sonra sponsorlar buradan kaçıyorlar, Avrupa kulüplerine sponsor oluyorlar. ”

Yıldırım: ''Bir stadın ismini değiştirdiğin zaman, sponsorla devlet yüzde 25’ini alıyor gelirinin. Sayıştaydan bu yazıları istediler. Yüzde 25 para istiyorlar''

Yıldırım: ''Galatasaray işlerinden dolayı bu yasayı çıkardılar. Biletlerden yüzde 18 vergi alınıyor''

Yıldırım: ''Devlet diğer kulüpleri koruyabilir; ama bizim hakkımızı bize teslim etme mecburiyeti var. Fenerbahçe 100 milyon dolar havuzdan alırsa FFP kriterlerinin tamamını karşılar''

Yıldırım: “Fenerbahçe 80 puana gelip şampiyon olursa 33 milyon dolar kulübe para girecek yayınlardan dolayı''

Yıldırım: ''125 milyon dolar bize teklif eden kuruluş vardı. Havuz bozulmasın diye teklifi kabul etmedik ve devam ettik''

Yıldırım: ''Biz sözlerimizi tutuyoruz, devlet tutmuyor. Türkiye Kupası oynuyoruz. Arada mesafe çok az olduğu için hocayla oturup konuştuk''

Yıldırım: ''Türkiye Kupası her sene Fenerbahçe’ye 3 milyon Euro’ya yakın, şampiyon olmazsa zarar veriyor''

Yıldırım: ''FF ya buna çare bulması lazım, ya da biz Türkiye Kupası’na ceza da verseler katılmayacağız. UEFA, TFF açık veriyorsun diyorlar ama zararı veren TFF''

Yıldırım: ''Geçen hafta statta taraftarlar oyuncular hakkında kötü tezahüratlarda bulunmuşlar. Kulağıma geldi. Bir daha sizi o stada sokmam. Bunu yaparım.''

Yıldırım: ''O oyuncular bizim değerimizdir. Toplu olarak onlara o şekilde hitap etmek yanlıştır. Onları affetmem, stada da sokmam''

AMKSPOR

Bizimde bazı amatör branşlardan feragat etmemiz gerekiyor.

Bu ne sacmalamis gene? devleten acik acik 100milyon mi istiyor yani simdi bu? yoksa ffp ile sorun yasariz diye? sirf bunlara havuzdan cikin 125milyon veririz diyen kurulus kimmis be?

Voleybol şubesini olduğu gibi kapatabiliriz.

Basketbol kesinlikle kalmalı.

Adam feneri çiftlik gibi kullanıyor resmen, ulan bizi araplar falan satın alsa 10 yıl dalga geçerler ama kendi klüplerinin başkanı feneri babasının çiftliği gibi kullanıyor

arada mantıklı şeylerde söylüyor :D

Stad konusunda da haklı biz Mecidiyeköy'ün en önemli yerinde arsayı bırakıp geldik ama stadı alamıyoruz çok saçma işler.

Her sene muhakkak 5-6 kere havuzdan cikiyor molozlar.

Umarım fb 1-2 şubeyi kapatır da bize de örnek olur.Voleybol şubesi kesinlikle kapatılmalı.Hiçbir işe yaradığı yok.

ulan voleybol da o kadar acıgı var hala kadrosu iyi bu adamlarda nedense para sıkıntısı haberleri çıkmıyor. Aziz gittikten sonra fena patlayacak bunlar

Burda anlatık bunları zaten. Bunların durumu çok vahim ve ancak devlet desteği ile kıçı kurtara bilirler diye.

NKFVaklınaK

Umarım fb 1-2 şubeyi kapatır da bize de örnek olur.Voleybol şubesi kesinlikle kapatılmalı.Hiçbir işe yaradığı yok.

Ben sadece futbol ve basketbol kalsin diyorum,basketbolda güclü bir sponsorla yada bir takimla birleserek mesela türk telekom takimiyla olabilir..yoksa inanin tamamen zarar amatör branslar,biraksinlar amatör subelerde baska takimlar yarissin.yok binicilik-yüzme-atletizm ne bileyim bu tür islerle GALATASARAY ugrasmamali sadece futbol takimina odaklanmali mesela Barcelona-Manu-Chelsea- Real gibi yoksa kulüp batakliga dogru gidiyor..normal sartlarda futbol dan kazanilan gelirler kulübü cevirir ama diger amatör branslara para aktarildigi icin kulüp zor duruma düsüyor..stadyum olayina gelince hicbir,aziz ve fiko güya uyanik geciniyor devlet bunlarada baska yerde stad yapmayi teklif etti,ama bu uyaniklar milyonlarca euro degerindeki Istanbulun en kiymetli arazilerini birakip gitmediler,cünkü hala hayal kuruyorlar o stadyumlarin kendilerine devredilecegini sanip,böyle birseyi hicbir hükümet kabul etmez,devlet bize stadyum yapti ama mecidiyeköydeki arazinin satisindan arti milyonlarca euro kara gecti...

ulan voleybol da o kadar acıgı var hala kadrosu iyi bu adamlarda nedense para sıkıntısı haberleri çıkmıyor. Aziz gittikten sonra fena patlayacak bunlar

iste biz fenevbahce medyasi derken bunu kastediyoruz..aslinda ezikler bizden daha beter durumda ama azizin pavali köpekleri bunu gizliyor.misal bu gün cikan fanatik gazetesinin basligi,tolunay hoca imza atmayan fasli futbolcuyu ve abisini tartakladi diye.hemde sürmanset neden yapiyor?? cünkü bu aksam kayseriyle kupa maclari var...

Bu yılda Türkiye Kupasından çıktılar, birde havuzdan çıkarlarsa tamamdır.

Şikebahçe klasik havuzdan çıkma şenlikleri başlamış yine :asd:

Diğer taraftan bence futbol kulübü olmalıyız zaten. Diğer branşların bir işe yaradığı yok. Basketbol desen federasyon olmuş fenerasyon kimseyi umursadıkları yok. Avrupa kıtasındayız ve dolayısı ile kulüpler için amiral gemisi futbol hele ki bizim ülkede :) Gerçi onu da batırdılar ya neyse :red:

Gün yüzü ile şunların battığını bi gorseydim.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Geri
Üst Alt