Aziz Yıldırım, Süper Lig AŞ'in Başına Adnan Polat'ı İstiyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
73caed395c9909b509fd7963b4f0196d_aziz-yildirim-adnan-polatjpg_610x375.jpeg

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş derbisinde söylediği, ''TFF'deki Beşiktaşlılar gidecek. Savaş başlıyor'' sözleri Salı akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında gündeme geldi. Yönetim kurulunda bazı prensip kararları alındı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da kabul ettiği öneri ise Nihat Özbağı'dan geldi...

Uzun zamandır konuşulan Süper Lig AŞ'nin aktif hale gelmesinin kurtuluş olduğunu söyledi. Süper Ligin yönetiminin bir an önce bu kuruma devredilmesi için diğer Süper Lig kulüpleriye temas kurulmasını önerdi.

Süper Lig AŞ'nın aynen Premier Lig'de olduğu gibi sadece en üstteki ligi yönetmesinin gerektiğini belirten Özbağı, hakem maaşlarının da bu kurum tarafından ödenmesi durumunda bu hataların olmasının da imkansız olduğunu iddia etti.

Özbağı'nın bu fikri Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından da olumlu bulundu.

AZİZ YILDIRIM, SÜPER LİG AŞ'NİN BAŞINA ADNAN POLAT'I İSTİYOR

Mart ayında kurulan Süper Lig AŞ'nin ligin tüm yönetimini eline geçirmesiyle yaşanan hataların önüne geçileceğini düşünen Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı.

İlk etapta Süper Lig AŞ'nin başkanlığı için çalışmalara başlanacak. Fenerbahçeli bir ismin tavsiye edilmesi durumunda sıkıntı olabileceği ise ilk düşünülen...

Süper Lig AŞ'nin kurulduğu dönemlerde ve daha sonraki süreçte de Aziz Yıldırım birkaç kez Adnan Polat ismini gündeme getirmişti.

Fenerbahçe'nin TFF'ye açtığı savaşta Süper Lig AŞ'nin güçlenmesi için Polat ismini başkanlık için gündeme getirebileceği konuşuluyor.

Haber10

Ister tabi. Kankası ne de olsa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu polat yüzünden tarihin en berbat zamanlarını yaşadık aziz kankası içeriye ajan gibi soktu bunu, fener elini kolunu sallıyodu.
Şimdi yeni aday özbek.
Allah bizi iş bilmezlerden korusun

T@patalk ????

Sevmez olur mu ya
Tarihin en rezil başkanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünal Aysal'ı isteyecek hali yok ya tabi kankasını ister

süper lig aş ne yav.

vikisiz anlatım yapacaklara şimdiden tsk

hiç yoktan dursundan iyidir
20.30 lafı en çok sevdiğim söylemidir

Taa kac sene once baska bir uyelikle "adnan polat fener ajani olabilir mi ?" diye konu acmistim kitlemislerdi.

Kodugumun sekizkirkbesi.

süper lig aş neymiş ya hakeme maaş verecekmiş kim finanse edecek kulüpler mi

senin maaşını ben veriyorum diye hakeme atarlanan topçular falan mı olacak nedir

süper lig aş ne yav.

vikisiz anlatım yapacaklara şimdiden tsk

TFF yerine Süper Lig'i yönetecek kulüp temsilcilerinin kurduğu özel kuruluş. Bu olursa TFF süper lige karışamayacak, Premier Lig gibi.

SL A.Ş. kurulunca bu sefer TFF yerine onun başkanı kim o yüzden kavga edecekler.

Super lig aş'nin başında fanatik fenerli bir sahsiyet olmamalı. O yüzden adnan polata hayır.

Saçma sapan bir mevzu. Bu saçmalık için Polat'ın isminin geçiyor olması da manidar.

Geri
Üst Alt