Aziz Yıldırım: "4 haftadır hiçbir yorum yapmadık. Gençlerbirliği maçında 2 penaltı verilmedi. Sesimizi çıkarmadık. Konyaspor maçı yine hakem hataları... Samsunspor maçında Vedat'a yapılan penaltı pozisyonu... Bugün burada yine hakem hataları... Biz iyi oynamadık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. 2 tane penaltımız yine verilmedi. Bir tanesi 5. dakikada stoperleri eliyle topu önüne alıyor, penaltıyı vermiyor. Kerem'in pozisyonu, çelme takıyor, yine vermiyor. İyi oynamadık kabul ediyorum ama hakem gördüğünü çalmalı."
Aziz Yıldırım: "Bu hakemler yeteneksiz. Oyuncak gibi arkadan kurulmuyorlarsa bu hakemler yeteneksiz. Türk futbolu bir yere gitmez. Ne yapacağız? Bize ceza verecekler. Cezadan korkmam. Ayıp."
Aziz Yıldırım: "Taraftarlarımızdan özür diliyorum, iyi oynamadık. Ama hakkımızı yediler. İnce ince doğradı. Kerem'e resmen çelme takıyor. Bu şekilde Türkiye'de futbol oynanmaz. Çözümü TFF düşünecek ben değil. Biz çözümü söylersek başka noktalara gider. Ben konuşmaya başlarsam kimse beni durduramaz. Gerekirse ligleri bir sene ertelesinler."
Aziz Yıldırım: "Bir başkanın dövdüğü hakemin hakemliğini devam ettiremezsiniz. O zaten psikolojik olarak yıkılmış vaziyettedir."
Aziz Yıldırım: "VAR hakemini yabancı getirdik diyorlar... Öyle olmaz. O zaman hepsini yabancı getireceksiniz."
Aziz Yıldırım: "TFF olayın nerelere gittiğini görecek, tedbiri neyse alacak. Ben bilemem. Ben birkaç hafta sonra başka türlü konuşmaya başlarım."
Aziz Yıldırım: "Biz adalet istiyoruz. Oynayamıyorsak yenilelim ama oynuyorsak da kazanalım. Bu devam etmez. Herkes aklını başına alsın. Hiçbir takıma haksızlık yapılmasın. Dün oynanan maçta hakemden şikayet, bugün biz şikayet... Türk futbolunu kurtarmak için TFF bu konuya eğilmeli."
Soru: "Şampiyonlar Ligi için kadronun yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?"
Aziz Yıldırım: "Onu ayın 27'sinde mali kongrede anlatacağım. Herkes bir şey söylüyor. Önemli olan kadroda olan Türk futbolcularımızı hazırlamak ve onları kazanmak. Diyorlar ki şimdi stoper eksik, aldık genç bir oyuncu.. Mert Müldür diye bir futbolcumuz var, niye faydalanmıyoruz? Gerekirse faydalanırız.."
Aziz Yıldırım: "U23 oyuncu yok, kimse vermiyor.. Piyasa öyle bir hale gelmiş ki 50-60 milyonlardan başlıyor bonservis. O parayı verip alsak oyuncuyu parayı kim ödeyecek? Taraftar ödüyor, yazık değil mi onlara? Kadromuz iyi, kadroda bir sıkıntı yok ama daha çok çalışmamız lazım.."
Aziz Yıldırım: "Hepiniz iyi dinleyin. 8 Şampiyonlar Ligi, 6 tane de Beşiktaş-Galatasaray-Trabzonspor maçları var. Toplam 14 maç. Bu kadro 14 maçta başarılı olur mu? Başarılı olur. Ondan sonra ligdeki maçlarda, yedek olarak düşündüğümüz oyuncuların oynaması şart. Onlar da biraz mücadele etsin. Durmadan adam getirin diyorsunuz.."