GSCimbom
Haber Aziz Yıldırım: "TFF bu hakemlere bir çözüm bulmalı... Gerekirse ligleri bir sene ertelesinler"
Alper Altun

HaberAziz Yıldırım: "TFF bu hakemlere bir çözüm bulmalı... Gerekirse ligleri bir sene ertelesinler" Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
80
Okunma
2,7K
Sayfa
4/5
Bunlar da zeka yok kafa yok. Ne bekliyorlar BJK gibi takıma karşı 2 tane bedava kolay penaltı mı bekliyorlar. Yıllardır bu mal döngüden çıkamıyorlar

konuş reis tutan mı var? bir an da dejavu oldum. sene 2011 konuşursam yer yerinden oynar veya perşembe günü her şeyi açıklayacağım.... bu adamda tiyatro bitmez.

Eskiden hakemlerin hepsi ordu mensubuydu. Bunun ekmegini en cok Besiktas ve Fenerbahce yedi. Aziz zamaninda Yasar Buyukanit’la falan cak cak yapardi Kadikoy maclarinda. Sirf onlara sirin gozukmek icin de stadin adini Sukru Saracoglu yapti.

Bu salak zannediyor ki devir hala o devir.

Tayyip’le gorusmus. Saniyor ki racon kesebilecek durumda. Azizim, Queen Yaz geminle beraber seni de bir sabah alirlar haberin olmaz.

Ben de isterim şahsen yabancı gelsin. Var yabancı tescilliler nasıl kuduruyor. Orta da yabancı olsa o Slovak şeyini on kere atardı. Uzak değil geçen sene benfica maçında talisca daha hafifini yaptı attı hakem. Ha bu tff gider kalitesiz eyyamcı yabancı orta hakem getirir

Oldu be ihtiyar , +20 puan yazsinlar sana sezon basi. Normalde taksit taksit , mac mac hakem kiyagi ile sezon boyu aldigini pesin versinler. Olur mu ?

Aziz bir konuşursam yer yerinden oynar der. Birde istifa eder. Eskiden istifa eder 2 gün sonra geri gelirdi. Şimdi etse kimse yüzüne bakmaz bile.

Huylu huyundan vaz gecmez

Hala eski futbolu ortami var zannediyor

Genelkurmay baskani ile birlikte mac izledigi dönemleri daha cok özleyecek

Sirf bundan dolayi hem hakem atamalarinda hem de maci yöneten hakemin üstünde bir etkisi kalmadi aziz yildirim’in

oğlum seni 2018'de ali koç'a meze ettiler yine konuşamadın ağzın mı doluydu ne anlatıyon??

Sıktı artık bunların ağlamaları ya. Ne oynadınız ki lan? Geçin edebinizle biz artık anadolu kulübüyüz deyin bitsin bu iş. Bursa her sene ben şampiyon olacağım diyor mu? Efendi gibi oldu şampiyonluğunu sonra kümeye gitti. Sizde gidin...

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt