Aziz Yıldırım: "Vitor Pereira ile devam edeceğiz"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Aziz Yıldırım: "Twitterda facebooklarda kulübün mali durumuyla ilgili atıp tutanlar var. Sonra da Fenerbahçeliyiz diye geçiniyorlar."
Aziz Yıldırım: "İbra etmeyelim diye insanları kışkırtmaya çalışıyorlar; ya siz kimi ibra etmiyorsunuz. 18 senemi verdim bu kulübe."
Aziz Yıldırım: "Bizim için Vefa Küçük kafasında kadeh olan değil, sağlığı iyi olmamasına rağmen bugün buraya gelendir. Teşekkürler başkan"
Aziz Yıldırım: "UEFA ile yaptığımız anlaşmada gelecek yıl gelir-gider açığı 20M € olmak zorunda en fazla. Sonraki sene 10 olmak zorunda."
Aziz Yıldırım: "Vitor Pereira ile zaten 2 yıllık anlaşmamız vardı. İki kez oturup konuştuk, devam kararı aldık."
Aziz Yıldırım: "UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği bu sene oyuncu alamayabiliriz."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe artık oyunculara bugün verdiği rakamları veremez."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül 2.75m€ senelik + 20.000€ maç başı ve bonus istiyor."
Aziz Yıldırım: "Mehmet Topal da 3m€'ya yakın garanti para + 20.000€ maç başı istiyor."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül de Mehmet Topal da 4 yıllık sözleşme istiyor. Bizim şartlarımızda olmazsa ikisiyle de anlaşmayacağız."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül'ün istediği parayı ben orta ölçek işadamı olarak bir yılda kazanmıyorum. 4 yıllık da sözleşme istiyor. 35'inde de alacak"
Aziz Yıldırım: "Galatasaray stadını devlete yaptırdı, biz yaptırmadık."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe için ben ve eşimin birçok kefiliyetin altında imzası var. Terbiyesizlik yapmasınlar beni konuşturmasınlar."
Aziz Yıldırım, "Gerekirse Gökhan ve Mehmet'le anlaşmayacağız" dediğinde kongreden "Bravo" sesleri eşliğinde alkış tufanı koptu.
Aziz Yıldırım: "Antalya'da kupayı kaybettik, sabaha kadar uyuyamadım yatakta, döndüm durdum."

Aziz Yıldırım: "UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği bu sene oyuncu alamayabiliriz."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe artık oyunculara bugün verdiği rakamları veremez."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül 2.75m€ senelik + 20.000€ maç başı ve bonus istiyor."
Aziz Yıldırım: "Mehmet Topal da 3m€'ya yakın garanti para + 20.000€ maç başı istiyor."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül de Mehmet Topal da 4 yıllık sözleşme istiyor. Bizim şartlarımızda olmazsa ikisiyle de anlaşmayacağız."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül'ün istediği parayı ben orta ölçek işadamı olarak bir yılda kazanmıyorum. 4 yıllık da sözleşme istiyor. 35'inde de alacak"

Botoxlunun calgicilari bunlari begenmedi

Peraira iyi hoca bence
Fernandao iyiyken Persie nin tribi yüzünden ortalık karıştı.
Aziz yıldırım baskısından istediği oyunu da oynattigini düşünmüyorum.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikozun etkisiyle gerçeklikten tamamen koptu herif. Acınacak halde.

Bunların ibra oylaması mı var bugün?

-Tapatalk-

Ulan bu adam feneri iyice batıracak galiba. Adam iyice dellenmiş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hep bizimle kal büyük baskan

Bize sataşmadan duramamış mazhar Osmanlık deli
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
70a195c12d4d4456731dc62866d79dfd.jpg

ersun'u yollaması cok ii oldu,

gg'yi resmen basın önünde saapti gg kalırsa adam degildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fb nin şampiyon olamaması çok iyi oldu, ekonomik olarak çöküş resmen başlamış oldu. Geçen sene son bir çırpınışla büyük paralar harcadılar şimdi enkaz kaldı ellerinde

Şampiyon olsaydı bile bunlar bataklık da. UEFA yine başlarına otururdu

Fb nin şampiyon olamaması çok iyi oldu, ekonomik olarak çöküş resmen başlamış oldu. Geçen sene son bir çırpınışla büyük paralar harcadılar şimdi enkaz kaldı ellerinde

aziz ''şampiyonluk önemli değil,3 yıl boyunca ekonomiyi düzelticez '' tarzı bişeyler de demiş

Onu şikebahçenin şampiyon olması bizim için daha hayırlı olur diyen arkadaşlara anlat ;)
Çin pazarı sayesinde belki nani ve persie'yi iyi fiyata satabilirler ama iyi yerlileri bedavaya gidiyorlar. Perreira'yı da tazminat yüzünden kovamıyorlar.

Aziz Başkanım amatör şubeleri kapatacağını söylüyormuş ''Kürek'' ve ''Masa Tenisi'' şubeleri kapanırsa Fenerbahçemizin vizyonu ve misyonu biter. Zaten en amatör olduklar şube ''Futbol'' onu kapatmaları daha mantıklı bir hareket olur.

Geri
Üst Alt