Aziz Yıldırım: "Vitor Pereira ile devam edeceğiz"

aziz başkan a laf yok ne diyosa haklıdır 10 yıl daha kalmalı bence hatta ölene kadar kalsın aziz başkan ın en büyük hayranıyım, bu arada en kötü sezonumuzda bile fb ye travma yaşatıyoruz hem şampiyonluktan ettik hemde kupayı aldık kabusunuz GS ulan

Helal olsun, adam akilli gokhan 31 yasinda senelik 3m+ istiyo bide 4 yillik sozlesmei ayni sekilde mehmet topal, 35'e yaslarina kadar 3m+ cok fazla para

Türkiyede en iyi yerli oyuncunun alacagi para maksimum 1,200,000 euro falandir oda en iyisi ne bizde nede sikebahcede bu parayi hakkedecek 1 oyuncu yok kanimca...

Şampiyon olsalardı elleri güçlenecekti forum da fener olsun diyenler üzülüyordur şimdi bunlar daha iyi günleri

gökhan gönülde iyi para istiyormuş yalnız.

Gökhan bjkye gidecek ama topal kalacak bence. Topalın gitmesi çok daha önemli aslında. Savunma çöker giderse.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peraira iyi hoca bence
Fernandao iyiyken Persie nin tribi yüzünden ortalık karıştı.
Aziz yıldırım baskısından istediği oyunu da oynattigini düşünmüyorum.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olduğu konusuna katılmıyorum ama baskı altında olduğu doğru. Zaten başında aziz gibi bir adam varsa baskı altında olmaman mümkün değil. Geçenlerde bir haber okumuştum Aziz Volkan'a "Bundan sonra takım sana emanet" demiş. Böyle bir ortamda vitor değil mourinho'yuda getirsen baskı altında kalın çünkü ne olursa olsun bir başkan bir oyuncusunu takımın teknik patronunun önüne koymamalı.
Yarın öbür gün Aziz, Obradovic'ide göderebilir "kupa kazanamıyor" "final four'a gelmemizde Obradovic'in etkisi yoktur" gibi bahanelerle bu egoya sahip bir insandan herşey beklenir.

çok isabetli bir karar olmuş aziz yıldırımı bu kararından dolayı kutluyorum.

Bunların gelecek sezon işleri zor biz teknik direktör ve iyi oyuncular alamazsak Beşiktaş alır götürür yine ligi.

İyi olduğu konusuna katılmıyorum ama baskı altında olduğu doğru. Zaten başında aziz gibi bir adam varsa baskı altında olmaman mümkün değil. Geçenlerde bir haber okumuştum Aziz Volkan'a "Bundan sonra takım sana emanet" demiş. Böyle bir ortamda vitor değil mourinho'yuda getirsen baskı altında kalın çünkü ne olursa olsun bir başkan bir oyuncusunu takımın teknik patronunun önüne koymamalı.
Yarın öbür gün Aziz, Obradovic'ide göderebilir "kupa kazanamıyor" "final four'a gelmemizde Obradovic'in etkisi yoktur" gibi bahanelerle bu egoya sahip bir insandan herşey beklenir.
Gönderebilir belki de peraira ya karıştığı gibi obraya karisamiyor su durumda.
Bırakır gider çünkü.

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe artık oyunculara bugün verdiği rakamları veremez."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül 2.75m€ senelik + 20.000€ maç başı ve bonus istiyor."
Aziz Yıldırım: "Mehmet Topal da 3m€'ya yakın garanti para + 20.000€ maç başı istiyor."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül de Mehmet Topal da 4 yıllık sözleşme istiyor. Bizim şartlarımızda olmazsa ikisiyle de anlaşmayacağız."
Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül'ün istediği parayı ben orta ölçek işadamı olarak bir yılda kazanmıyorum. 4 yıllık da sözleşme istiyor. 35'inde de alacak"

adam gerektiği yerde topal ve gökhana sktri çekiyor.o zamanki dönemin şartları farklı olsa da biz tutup selçuk ve buraka kulübün yarısını teslim ettik büyük başkan Aysal saolsun

Abi hala farkında olmayanlar var. Yani Dursun'u kesinlikle savunmak istemem ama biraz cesur olsa ve dese ki durum bu, biz feda diyoruz yeniden yapılanacağız, buradkai arkadaşlar yerler herifi :)

Dursun´un en büyük hatasi Hamza ile devam edip, taraftarin gazina gelip, sezon basinda göndermesiydi.. Takim cöküsü gecti sonunda, ki bu artik 3 yilin bir TD kiyimi sürecinin, sonu oldu. Ya baslayip, devam edecekti, yada hic girmeyecekti... Sportif acidan, bizi bukadar kötü gösteren oydu.

Diger yandan terbiyesiz hareketleri, ve hatalari da var ki, bunlar önceden de yapilmamis degil. Dursun nekadar cömez olsa da, cogunluk Dursun´dan bagimsiz sorunlarimizin oldugunu görmek istemiyor. Bunu bilen diger "kurnazlar" kongrede aday olmaktan kacti yine.

Son düzenleme:
adam gerektiği yerde topal ve gökhana sktri çekiyor.o zamanki dönemin şartları farklı olsa da biz tutup selçuk ve buraka kulübün yarısını teslim ettik büyük başkan Aysal saolsun

Yanliz Aziz Baskan´da belli olmaz. Birden gidip, daha büyük kaziklarin altina da girebilir. Gecen sene devre arasinda 50 Milyon harcasak sampiyon olurduk, ama fenerin mali yapisini düsündük diyen adam, gidip 70 Milyon avro harcadi bir kac ay sonra.

Gönderebilir belki de peraira ya karıştığı gibi obraya karisamiyor su durumda.
Bırakır gider çünkü.

Obraya karışamıyor çünkü obra t*şaklı ve avrupada ciddi itibarı olan bir isim. Ama yinede yarın öbür gün Obradovic için aziz'in önüne geçerse Obradovic'ide gönderir bu ama beni hiç şaşırtmaz böyle bir durum olması. Zamanında Ersun'u Zico'yu Alex'i göndermiş bir insanlar bahsediyoruz sırf isimleri aziz'in önüne geçti diye. Özellikle Zico'nun gönderilmesi bence Fenerbahçe'nin kendi topuğuna sıkmasıydı Zico'yla devam etselerdi çok farklı olabilirdi fenerin gidişatı.

CkLHXaVWsAAO3X1.jpg

Obraya karışamıyor çünkü obra t*şaklı ve avrupada ciddi itibarı olan bir isim. Ama yinede yarın öbür gün Obradovic için aziz'in önüne geçerse Obradovic'ide gönderir bu ama beni hiç şaşırtmaz böyle bir durum olması. Zamanında Ersun'u Zico'yu Alex'i göndermiş bir insanlar bahsediyoruz sırf isimleri aziz'in önüne geçti diye. Özellikle Zico'nun gönderilmesi bence Fenerbahçe'nin kendi topuğuna sıkmasıydı Zico'yla devam etselerdi çok farklı olabilirdi fenerin gidişatı.

Ülker senede 30 Milyon gibi bir kaynak sadece baskete sagliyor, bence orada bir nevi bir özerklik söz konusu olabilir...

Dursun bu sene açık açık feda yılımız dese ben bir şey demem herifi de yemem. Dursun denen elemanın en büyük sıkıntısı, döneminde amatörce hatalar yapılıyor olmasıdır. Transfer ettiğin oyuncunun evraklarını UEFA'ya adam akıllı fakslamaktan aciz olmak ve o oyuncuyu hiçbir resmi maçta oynatamamış olmak bana göre asrın skandallarından biridir ve sırf bu nedenle dahi ne olursa olsun bedeli istifadır. Verdiği hiçbir sözü yerine getirmemek ve bu konuda da en ufak bir rahatsızlık duymayacak kadar gamsız olmak da aynı şekilde istifa sebebidir. Sezon başında Melo'nun yerinin doldurulmadan gönderilmesi ve sezona transfersiz girilip bile bile lades denmesi de yine aynı şekilde istifa sebebidir. Bir senemize mal oldu bu hatalar. Dolayısı ile maddi sıkıntı da yaşıyoruz.

Hani sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz doğrudur lakin yeniden yapılanmanın Dursun denen basiretsiz ile olabileceğine ihtimal veren varsa benim diyeceğim bir şey yoktur. Hani nerede o yere göğe sığdırılamayan Adnan Öztürk nerede? Aylarca Başkan olmak istiyorum diye program program dolaşan adam neden aday olmuyor?? Hala Aysal deniyor :) Adam çıktı genel kurulda milletin yüzüne yüzüne vurdu tekrar bir kişi çıkıp sen yalan söylüyorsun senin yüzünden bu haldeyiz diyemedi. Neden? En fazla forumlarda atar tutarsınız...

aziz in açıklamalarının tümü varmı izleyimde gülüyüm biraz

S.... çeksinde seneye 6. Olabiliyor mu. Biz çekmedik 5 yilda 3 defa şampiyon olduk.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan bjkye gidecek ama topal kalacak bence. Topalın gitmesi çok daha önemli aslında. Savunma çöker giderse.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner ve Gökhan bir bekten öte, oyun kurucu vasıflara sahip olan adamlardı. Hasan Ali ve Şener'in oyun kurma anlayışı yok. Sadece destek anlamında var. O yüzden Fener aslında ateşle oynuyor. Topal tabii ki önemli ama, en önemlisi değil.

Geri
Üst Alt