Aziz Yıldırım: "Vitor Pereira ile devam edeceğiz"

aziz yıldırım'a saygı duyuyorum ben .
adam kendini camiasına harcamış... bu uğurda da her şeyi yapmaya hazır. hakem tehdit eder şike yapar oyuncu ayartır transfer yapar personel ataması yapar oyuncu kovar çuvalla para harcar kadro kurar iş adamları bağlantıları ile yıldız getirtir. sever sayar küfreder sorumluluk alır bırakıp kaçmaz. eğrisi doğrusu yanlışı topyekün fanatik adam .
bizim hiçbir yönetici böyle olmadı .
aysal geldi batırdı kaçtı dursun geldi kulup imajı iyice battı daha öncekiler hakeza.

kardeş sen anlatıyorsun?

Adama bak şikeyi, her türlü ahlaksızlığı, hukuksuzluğu fanatiklik adı altında övüyor. Ümit Çatar'ı bjkli bilirdik, adam fbliymiş.

aziz yıldırım'a saygı duyuyorum ben .
adam kendini camiasına harcamış... bu uğurda da her şeyi yapmaya hazır. hakem tehdit eder şike yapar oyuncu ayartır transfer yapar personel ataması yapar oyuncu kovar çuvalla para harcar kadro kurar iş adamları bağlantıları ile yıldız getirtir. sever sayar küfreder sorumluluk alır bırakıp kaçmaz. eğrisi doğrusu yanlışı topyekün fanatik adam .
bizim hiçbir yönetici böyle olmadı .
aysal geldi batırdı kaçtı dursun geldi kulup imajı iyice battı daha öncekiler hakeza.

Aziz Galatasaray başkanı olsa takımımdan utanırdım. Adamın üslubu ilkokuldaki çocuklarla aynı seviyede. Dursun çapsızı bile Aziz'in yanında Oxford mezunu kalır.

ümit
evinden aldırırım seni

dediklerin şeyleri övmüş müyüm bak bakalım .
dön paragrafı bir kez daha oku .

Bu vesile ile kulübümüzün ve GSC forumumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş Ümit Çatar adlı zatı bundan sonra hiç bir şekilde muhatap almayacağımızı saygı ile duyuruyoruz.

-Ünal Aysalcı GSCliler

Ulan birde Ronaldo'yu profil fotosu yapmis

Barca li olarak bilindigi icin

şimdi ben sana hak ettiğin karşılığı versem ceza alırım sense gevrek gevrek gülersin. adam yerine kondugunu zannedersin.
ama yapmayacagım o kadar ucuz değil.

adam ümit diye birine veryansın etmiş o mesajda sana noluyor brader

Bu vesile ile kulübümüzün ve GSC forumumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş Ümit Çatar adlı zatı bundan sonra hiç bir şekilde muhatap almayacağımızı saygı ile duyuruyoruz.

-Ünal Aysalcı GSCliler

kusura bakma da kulubun geleceğini çar çur edip batırıp kaçan sorumsuz adamı hala destekleyen fantastik kesime diyeceğim yok . mümkünse muhatap olmasalar daha iyi. ünal aysal ve tayfası camiamızdan uzak olsun

hakkaten madem ümit değilsin neden üzerine alınıyorsun ki

-Ünal Aysalcı GSCliler

bırak şimdi Mustafa bu tatlı uyarıları aksama 66+1 Vasfi Vural gerçeğini topla gel. forum hiç görmediği bir linçi görecek malum şahsın üzerinden. 10 yıl sonra bile bu linç konusulacak.
bunu sen istedin ümit

bırak şimdi Mustafa bu tatlı uyarıları aksama 66+1 Vasfi Vural gerçeğini topla gel. forum hiç görmediği bir linçi görecek malum şahsın üzerinden. 10 yıl sonra bile bu linç konusulacak.
bunu sen istedin ümit

Haklısın Unaldash hemen hazırlıklara başlıyoruz. Bundan sonra herkes 2 değil 200 defa düşünecek Sn. Ünal Aysal beyefendiye laf etmeden önce.

Kavga büyük İdealler zaten büyük işte şimdi nanayı yedin ümit.

Geri
Üst Alt