Aziz Yıldırım Yumruk Yumruğa Kavga Etti!

Tam Fenerbahçe'ye yakışan başkan

azize doğru cevap vermiş.. şike yapan adamın vicdanı rahat olur..

Görüntüler ortaya çıktı:

+18

Daha Arenaya gelecek.Daha Trabzona,Rizeye,Mersine,Balıkesire,Bursaya,Eskişehire gidecek :D

TurkFutbol.Com olarak, İbrahim Tüfekçi'nin anlattıklarını yorumsuz bir şekilde aktarıyoruz:

"12.15'te Sabiha Gökçen'den Trabzon'a gidecek uçak için terminale erken saatte gittim. Biletimi aldım ve kafelerin oraya gittim. Oradaki bir kafede 6-7 kişilik arkadaş grubuyla oturan Aziz Yıldırım'ı gördüm ve yanına gittim. Aziz Bey'e selam verdim ve o da selam verdi. Sonrasında "Ben Trabzonspor taraftarıyım, içiniz rahat mı?" diye sordum ve bana gülerek 'Gayet rahat' cevabını verdi. "Şike yaptınız, utanmadınız mı?" diye sorduğumda ise ayağa kalkarak "Or..pu çocuğu" diyerek yumruk salladı. Kafamı eğdim ve yumruğu bana gelmedi. Bunun ardından küfür etmeye devam etti. Yanındaki 6-7 kişi de etrafımı sardı. Aziz Yıldırım da ceketini çıkartmıştı ve bana küfürler savurmaya devam ediyordu. Üzerime saldırmaya devam etti. Aziz Yıldırım'ın yanındakilerden 3-4 kişi de bana küfür ediyordu. Ardından güvenlik görevlileri geldi ve beni polis merkezine götürdüler. Burada Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olup olmadığımı sorduklarında "Aziz Yıldırım şikayetçiyse ben de şikayetçiyim" dedim. Aziz Yıldırım'ın yanındaki güvenlik görevlileriyle telsizde konuştular, Yıldırım şikayetçi olmadığını söyledi ve ben de şikayetçi olmadığımı belirttim."

aziz yıldırımı önceden bi halt zannederdim herkesi korkutacak gücü var filan bilirdim. lakin sıradan bir sokak serserisi kadar tesirliymiş

Aziz Baskan zamaninda Zico´nun kardesi ile de soyunma odasinda yumruk yumruga kavga etmisti. Aziz Baskan kavgadan kacmaz, üstüne üstüne gider adamin.

Sopalamışlar azizeyi desenize gene :D bu hafta napacaklar bakalım Trabzon'da. Geçen maçta Trabzon'dan çıkamamıştılar.

Şu UEFA kişiler hakkındaki cezaları açıklasa da,bu ve bunun gibi tipler futbol piyasasından temelli silinse.

Bu ne rezilliktir arkadaş?

Şikede dünya rekoru kır ama başkanlık yapmaya devam et.

Ama nereye kadar?

aziz'in dayak yedigini sanmıyorum. yese otomatik olarak şekeri cıkacagından hastaneye kaldırılırdı.

Geri
Üst Alt