Kafayı sıyırmış bu adam ciddiden. Yazık vallahi.

Bu arada birisi inkar etmedikleri tapeleri göndersin bunada köprüde buluşalım. Cep ile atlayışını çekeceğim

Son düzenleme:
Para harcama devri bitti diyor. Fbli kekolar neyle avunacak artik : (((((

Hahaha dua ile olmusuz diyor lan haha

Bakirkoy e yatirsinlar bunu

Kupa kaybetti ya hedef şaşırtması lazım

Türk futbolu kötüye gidiyor.
Asıl şikeyi Galatasaray yaptı.
Anadolu kulüplerine yazık.

Bunların mal taraftarı da yer bunu...

Hahahahahahaha tutamıyorum kendimi :D Dursun'a şükrediyorum şu an düşünsenize bu adamın başkanımız olduğunu. :D

Çocuk gibi adam yav...

Beşiktaş'la yarışır, bizi yüceltir bjk'ye sallar. Bize kupayı bjk'ye ligi kaybeder bu seferde ts'ye göz kırpıp bjk ve bize sallar. :D
Şizofren kardeşim bu herif ruh hastası :D :D Ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum :D Galatasaraylı olduğum güne binlerce şükür...

Ergin Ataman oyuncuyu çıkarıyor sonra yarım dakika geçmeden yeniden sokuyor diyor lan :) Adam oyuncu değişikliğimizden rahatsız oluyor. Manyak lan bu :)

Amaç spor yapmak diyor :D
Ulan sen nasi bi canlisin ya
İlk yarıda da soyunma odasına girip hakemler le gorusmus
Sarı kart konusunda.
İkinci yarı ardı ardına çıkan sarilarin nedeni belli oldu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milyon dolarlık takımı güzel rezil etti büyük başkan. Şikeden Fetöye.

Aziz şuan 3 yaşındaki Fenerbahçelileri temsil ediyor

en çok bu iki takımı yenen takım kim? Fenerbahçe ahdahdhah :asd22:

bakın beyler en çok beşiktaşı galatasarayı yenmiş takım kim

Bize UEFA kupasini aldiran Fetullah Hoca efendi, simdi de dualari ile OKC´yi sampiyon yapacak... dogru demis büyük baskan... deli baskanim, aziz baskanim benim. :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

HAHAHAHAHA YINE Sturm Graz olayina da girdi :D Mahkemede izlettigi günleri hatirlatti. :smiley_simmons::smiley_simmons::smiley_simmons:

Aziz Yıldırım: Kaybedebiliriz.. Amaç spor yapmak ! :oley:

Aziz Yildirim ruh sagligini yitirmedi, Aziz Baskan herzaman ruhsal anlamda hastaydi, 2011 yilindan beri ise hapise girmesi ile felan, tamamen kontrolü kaybetti. Aziz Yildirim, sizofrendir.

Geri
Üst Alt