Bizi bırakma başkanım, büyük Galatasaraylıdır kendisi

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi bizim fenerdeki ajanımız, Dursun da onların bizdeki ajanı. Her şey karşılıklı.

Adam aslında son yargıtay cümlesi ile bir kez daha şike yaptığını itiraf etmiş hatta ve hatta herkesin dilinde dolaşan kibirbahçeyi bu davada kendisini kurtarmak için kullandığınıda alenen itiraf etmiş

Bu ateş üfleyerek sönmez

Paralı köpeklerden sonra kendi taraftarına şerefsiz de demiş oldu helal

Bu ateş üfleyerek sönmez

Adam kendini cumhurbaşkanı ile bir görüyor.. Dikkat et aziz başına bir iş gelmesin

Bu ateş üfleyerek sönmez

başgan bırakmamış bir an bırakacak diye korktum tam tersi yine aday olurum diye tehdit etti ve gönüllerimizi feth etti,arkandayız başkan

Bu adamın kalması bizim için iyi , bu kesin.. Ali Koç geleceğine, Aziz kalsın.. Herkesi tehdit eden, kufreden, asagılayan bir adam.. Bu konusmaya hiç kimse reaksiyon göstermiyorsa , Fener Genel Kurulu komple Aziz in adamları demek ki..

Adam kendini cumhurbaşkanı ile bir görüyor.. Dikkat et aziz başına bir iş gelmesin

Bu ateş üfleyerek sönmez

Aziz´in son fedaileri, onu adeta bir terörle mücadele subesi gibi görüyorlar. Fetö, Pkke, Pyd, hepsi ile mücadele ediyor su an baskan.

CvtS1xqXYAIvSGH.jpg:large

Bir seni sevdim gerisi yalan...

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Bu adam istifa eder yada seçilmez ise Afghanistan ligini izlerim

Bu ateş üfleyerek sönmez

Başkanım yemlemiş yine.Ayrılmaya niyeti yok.

AZİZ BAŞKAN AZİZ BAŞKAN OLEY

Sporx@sporx 1 sa.1 saat önceİstanbul, Türkiye
Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a; "F.Bahçe'de kalırım ancak şartım var; kalacağım süre kadar sen de kalacaksın" (Habertürk / Meriç Müldür)

Geri
Üst Alt