- 12 Ocak 2013
- 48.811
- 56.278
- 4.128
ben de bayağıdır görmüyorum
Uğur nerden hatırlattın yeminle acaip çekti canım

Piyasada ki en iyi toz içeçektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de bayağıdır görmüyorum
terbiyesizler lütfedip kapıya kadar gelmiş ayağına gitmeniz gereken adamı nasıl içeri almazsınızAziz Yıldırım maçtan sonra soyunma odalarına gitti, ağır ifadeler kullandı. Hakemlerin odasına kadar gitti ama kapıyı açmadılar. (Beyaz TV)
![]()
1 UEFA Kupası
1 UEFA Süper Kupa
9 Süper Lig
6 Türkiye Kupası
5 Süper Kupa
Nice sarı-kırmızı yıllara başganım, saygılar![]()
o 1 oyu son anda kim karar değiştirip aziz başkana verdiyse ona da hörmetler
Az olurdu emin olabilirsin. Bu kadar kötü bir yönetici biz de bile yok inan.Aziz Yıldırım hiç seçilememiş olsa bu 19 sene içinde kaç şampiyonluk alırdık acaba merak ediyorum.9'dan fazla mı olurdu az mı.
Az olurdu emin olabilirsin. Bu kadar kötü bir yönetici biz de bile yok inan.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediklerine ilave olarak; azizin elindeki potansiyel ve paranın yarısı bile bizde yoktu. Stadı sponsorluk lar filan bizden çok ileri düzeyde idi. Hepsini çarçur etti saplantılı yüzünden kadrosunu TD unu seyircisini iyi yöneticilerini kaybetti. Akıllı adam feneri 2003 den sonra uçururdu ama o dibe vurdurdu.Bir kere ilk 3 sezonunda aldığımız şampiyonlukların Aziz'le falan hiç alakası yok önümüzde kimse duramazdı.2000-2001 sezonunda Aziz'in pislikleri olmasa kesin şampiyon olurduk.2002-2003'te de Aziz-Sinan Engin işbirliği bizi şampiyonluktan etti.2005-2006 ve 2007-2008 şampiyonluklarını tamamen formayla aldık,Aziz kötü değildi o yıllarda.2011-2012 ve 2012-2013'te de iyiydik.Aziz'in en çok saçmaladığı an Ersun'u kovmak oldu,Ersun'u kovmasa hakikaten şampiyon olamayabilirdik 2014-2015'te.Onun dışında şampiyonluğu hep diğer rakiplere kaptırdı zaten,Bjk Bursa vb.Bence fazlamız bile olabilirdi,çok küçük görüyoruz bazı şeyleri.
Aziz Yıldırım hiç seçilememiş olsa bu 19 sene içinde kaç şampiyonluk alırdık acaba merak ediyorum.9'dan fazla mı olurdu az mı.
Sarper renktas lütfen, Aziz baskanimizin ismini secilmemis kelimesi ile ayni cümle icinde kullanmayalimAziz Yıldırım hiç seçilememiş olsa bu 19 sene içinde kaç şampiyonluk alırdık acaba merak ediyorum.9'dan fazla mı olurdu az mı.