35136_65320_13012017184023_3.jpg

"Benim bir tane arabam var, 4-5 senede bir değişirim. Benim yatım yoktur ama oyuncumun 3-4 tane arabası var."

Su sözü George Best söylemis olsa, poster haline getirip, altin ile duvariniza cerceveletirsiniz.
hayır, bizzat Aziz Başkanımın resmi duvarda asılı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fikonun üstünde tepinmiş. :D Büyük Başkan Aziz Yıldırım, hep söylemişimdir. Ali menfaatlerimiz gereği Aziz Yıldırımın'ın Fenerbahçe başkanı olarak görevde kalması gerekiyor.

Fikonun üstünde tepinmiş. :D Büyük Başkan Aziz Yıldırım, hep söylemişimdir. Ali menfaatlerimiz gereği Aziz Yıldırımın'ın Fenerbahçe başkanı olarak görevde kalması gerekiyor.

Bukadar mi uzak kaldim türk futbol olaylarindan, nezaman ve ne dedi büyük baskan fikoya ? Aceba buz gibi, titreye titreye üsüdümüz bu gecede, bir yorgan gibi icimizi isitacak ne gibi laflar sokmus fikoya ?

Bukadar mi uzak kaldim türk futbol olaylarindan, nezaman ve ne dedi büyük baskan fikoya ? Aceba buz gibi, titreye titreye üsüdümüz bu gecede, bir yorgan gibi icimizi isitacak ne gibi laflar sokmus fikoya ?
Yıldırım: "Beşiktaş başkanının söyledikleri enteresan gerçekten. Cevap versek her gün kavga olacak. Başarısızlığımızın büyük sebebi TFF'dir"
Yıldırım: "Hakemler ve TFF'dir dedik 8 ay ceza. Bu ülkede Cumhurbaşkanı'na bir şey söyleyince ceza almıyorsun, TFF'ye söyleyince hemen ceza"
Yıldırım: "Sayın Fikret Orman, kendi kendine çelişiyor. Takımı Euroleague'de 16'ya kaldığında şampiyon olmak için kadromuz yeterli demişti"
Aziz Yıldırım: "Sayın Orman, ne söylediğinin farkında değil. Beşiktaş şampiyonluğu Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olmasının altında ezildi"
Yıldırım: "Beşiktaş'ta bir duruş var. Süleyman Seba duruşuymuş. 'Ahmet Dursun, Seba gitsin' diyordunuz. Şimdi arkasına sığınmışlar."
Yıldırım: "Diyorlar ki '2 yıldız eklediler. Bunlar gittiler bu ligin prosedürünün başlamasından önceki yıllardaki şampiyonlukları istediler"
Yıldırım: "Burada zorbalıkla yapılan bir operasyon var. Kanuni bir iş yoktur. Sonra 'duruşumuz var' diyorlar. Varsa gidin bunları iade edin"
Aziz Yıldırım: "Şampiyonluk sayıları belli; Fenerbahçe 19, Galatasaray 20, Beşiktaş aslında 13, Bursa, Trabzon falan. Bunlar belli yani."
Buyur Adem :)

Icim isindi :GB_bonesrock:, sicacik bir aciklama sagol rengim.

"Şampiyonluk sayıları belli; Fenerbahçe 19, Galatasaray 20, Beşiktaş aslında 13, Bursa, Trabzon falan. Bunlar belli yani."

Burada sadece Fiko´ya degil, ayni zamanda Fenerbahce kongresi icinde, Fenerbahce´nin Süperlig öncesi sampiyonluklarini da saydirmaya calisan, hain fenerbahce avukatlarina da gecirmis.

Sen cok yasa be.

Başganım daha yapacak çok işin var, ortalığı pavalı köpekleve mi bırakacaksın?

?❤️

Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs'taki kongrede aday olacak. (via @yagosabuncuoglu)

Geri
Üst Alt