Yediler mi benim büyük başganımı? Nankör paralı köpekler! Yazıklar olsun...

şaka falan bi yana uefayı aldığımız dönem feneri tarihin sayfalarına gömülmekten kurtaran adamı peçete gibi buruşturup attılar. yıllarca büyük başkan dediler ama bu yıl etmedikleri küfür söylemedikleri hakaret kalmadı.

Bunun kardeşi acar yıldırım var bide.
Oda kulüp işlerine meraklısı deniliyor galiba. Aziz Yıldırım var diye fener başında bu işe giremedi zamanında.

Ha kardeşi bizden bu arada:)

Bu ayıp hepimizin.Büyük başkanımızın arkasında duramadık.

tarihe geçen bi epic fail. madde madde yazıyorum.

-1 milyon üye projesi başlattı hem kulübe gelir olsun diye hem de kongrede daha çok oy gelsin diye.
-üye yaptığı adamların binlercesinin üye aidatlarını ödedi ki kendine oy gelsin.
-böylece projeden kulübe gelecek para iptal oldu.
-sağ cepten alıp sol cebe koymuş oldu parayı.
-ve o üyeler büyük farkla ali koç'u başkan seçtiler.
-aziz yıldırım'ın aldığı oy belki 1 milyon üye projesini yapmasaydı kazanmaya yetiyordu.

tarih böyle epic fail yazmadı. adam parasıyla rezil oldu resmen.

tarihe geçen bi epic fail. madde madde yazıyorum.

-1 milyon üye projesi başlattı hem kulübe gelir olsun diye hem de kongrede daha çok oy gelsin diye.
-üye yaptığı adamların binlercesinin üye aidatlarını ödedi ki kendine oy gelsin.
-böylece projeden kulübe gelecek para iptal oldu.
-sağ cepten alıp sol cebe koymuş oldu parayı.
-ve o üyeler büyük farkla ali koç'u başkan seçtiler.
-aziz yıldırım'ın aldığı oy belki 1 milyon üye projesini yapmasaydı kazanmaya yetiyordu.

tarih böyle epic fail yazmadı. adam parasıyla rezil oldu resmen.
Dursunun erken secim faili mi yok sa bu proje mi´?

Dursunun erken secim faili mi yok sa bu proje mi´?

Dursun'unki de çok şekildi be.
Bi de ilk başlarda önde gidiyordu falan da sonlarda döndü ya.
Bi de seçim bitmeden kulüp binasına fırlayıp evrakları kurcalaması falan. Kaybedeceği aklının ucunda bile yok yani. Orgazmik olduydu.

Karar veremiyorum ikisi arasında. Birinde 20 yıl var, birinde de komple gizli toplantılarla toplanmış akp cephesi var.

Aziz Yıldırım dönemi resmen bitti.

Dex-RLKW0AElCxt.jpg

UEFA Kupası ve UEFA Super Kupa eksik 23 :D

Şaka maka diğer branşlarda kazandıkları tüm kupaları bunun döneminde kazanmışlar.

adayligini hastaneden aciklayacaktir. daragacinda olsada o feneri birakmaz

Geri
Üst Alt