Gs eski Gs değil Aziz Efendi. İsterseniz tekrar Nihat, Mahmut Uslu falan da gelsin. Ülkenin en büyük sermayesinin oğlu bile hava aldı gitti. Şimdiki Vücutçu Yalvaç ve avanesi tüm siyasi partileri dolaştılar daha bir hafta önce, gelip 3 tane yediler gittiler. Masa başında naparsanız yapın sahada Gs iyi olduğu sürece şampiyon olmanız zor

Isin komedi tarafi , her sene saha icinden disari cikip adaylarin, figurkerin birbirine olan tavri uzerine muhabbet oluyor🤣

Valla sitcom gibi kulup

Öyle bir konuşuyor ki sanki şikecilerin 13 senedir şampiyon olamama döneminin ilk 4 yılı buna ait değil dersin.

Maa tff başkanıyken fb şike yapmış demişti

Aziz ordan takık buna

Aydınlar rüzgarı arkasına aldı. O rüzgarı görünce Aziz Yıldırım hayatta girmez bu işlere.

Aydınlar da muhtemelen 3 Temmuz'la ilgili bunların gönlünü okşayacak bir sürü şey söyler (ki zaten o kurtardı resmen bunları, o meseleyi g.tlerinden anlamaları enteresan) eskiler eskide kalır. Gidişata göre sürpriz olmazsa MAA başkan gibi görünüyor.

Aydınlar rüzgarı arkasına aldı. O rüzgarı görünce Aziz Yıldırım hayatta girmez bu işlere.

Aydınlar da muhtemelen 3 Temmuz'la ilgili bunların gönlünü okşayacak bir sürü şey söyler (ki zaten o kurtardı resmen bunları, o meseleyi g.tlerinden anlamaları enteresan) eskiler eskide kalır. Gidişata göre sürpriz olmazsa MAA başkan gibi görünüyor.
Normal mantik boyle ama bunlarda oyle islemiyor.

Kin var aralarinda, gostermelik iliskiler var.

Aziz : hapis yattim bu kulup icin edebiyati
MAA: ben kahramanim, ben kurtardim edebiyati

Teke tek kalirlarsa aziz aday olur, diger ufak gruplar azize destek verirse. Bakti MAA destekleniyor, geri vites atar.

Gs eski Gs değil Aziz Efendi. İsterseniz tekrar Nihat, Mahmut Uslu falan da gelsin. Ülkenin en büyük sermayesinin oğlu bile hava aldı gitti. Şimdiki Vücutçu Yalvaç ve avanesi tüm siyasi partileri dolaştılar daha bir hafta önce, gelip 3 tane yediler gittiler. Masa başında naparsanız yapın sahada Gs iyi olduğu sürece şampiyon olmanız zor
En sevdiğin 3 Gibi bölümü:

Normal mantik boyle ama bunlarda oyle islemiyor.

Kin var aralarinda, gostermelik iliskiler var.

Aziz : hapis yattim bu kulup icin edebiyati
MAA: ben kahramanim, ben kurtardim edebiyati

Teke tek kalirlarsa aziz aday olur, diger ufak gruplar azize destek verirse. Bakti MAA destekleniyor, geri vites atar.
Abi sen tabii adamların içindesin Kadıköy'de yaşayan biri olarak benden çok daha iyi nabızlarını tutarsın ama benim gördüğüm kadarıyla Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ağırlığı kadar yapabileceklerinin bir ağırlığı olduğu düşünülmüyor. Ki normal, adam çok yaşlandı abi. Artık bir yerden sonra Başkan adayından çok Hayri Kozak gibi yönetimlere sallayan bir adam haline geldi. Ben bu saatten sonra başkan adayı olsa bile fazla destek bulabileceğini sanmıyorum. Aziz Yıldırım da akıllı adam, Ali Koç'a kaybettiği gibi tekrar kaybetmeyi göze almaz diye tahmin ediyorum. Tabii etrafındaki dalkavuk sayısı ve söylemiyle bu işler değişebiliyor.

Gelse de aliyle kavgalarını izlesek

Abi sen tabii adamların içindesin Kadıköy'de yaşayan biri olarak benden çok daha iyi nabızlarını tutarsın ama benim gördüğüm kadarıyla Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ağırlığı kadar yapabileceklerinin bir ağırlığı olduğu düşünülmüyor. Ki normal, adam çok yaşlandı abi. Artık bir yerden sonra Başkan adayından çok Hayri Kozak gibi yönetimlere sallayan bir adam haline geldi. Ben bu saatten sonra başkan adayı olsa bile fazla destek bulabileceğini sanmıyorum. Aziz Yıldırım da akıllı adam, Ali Koç'a kaybettiği gibi tekrar kaybetmeyi göze almaz diye tahmin ediyorum. Tabii etrafındaki dalkavuk sayısı ve söylemiyle bu işler değişebiliyor.
Estagfurullah yav, taraftarinin idiyotluk seviyesi i olcebilirim o kadar.

Ben yukarida kendini ustun dusunen karakterlerin birbirine bakis acilarindan yola ciktim. Asla birlik beraberlik cart curt olamaz bu kadar koltuk meraklisi olan ortamda. O safi falan kafayi yiyordur buyuk isimler ciktikca mesela. Sinsi sinsi takilacaktir mevcut durumda mesela.

Yoksa dedigin yuzde yuz dogru. Aziz eskisi gibi olmaz, ama herkesi sasirtir baskan olsa performansiyla. Gene eskisi gibi saha kenarina inen eden, taraftara laf atan adami goruruz.

Bunun icin tek sarti tum camiasi ona padisah gibi koltugu versin. Onun aksinde dusunmez, sadece iste karsindakinden altta kalmayayim stresine girerse hani bir sey olur.oda MAA nin demecleri ve sagda solda cikacak dedikodu /gundemlere bagli(Koc'a karsi ondan aday oldu bence+medya taraftar cok ses cikardi).

Yasli falan ama hangi kongreydi baya baya bagirdi etti, bi tanesine otur lan yerine bilmem ne. O nefret enerjisi var hala. Aziz fenerbahcenin Palpatine idir.

Uzak kalsin aziz ve ali koc gibileri.

Geri
Üst Alt