Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.848
- 24.561
- 2.393
Denizli faciası en büyük yarasidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar ekonomik farka rağmen döneminde en çok bizim şampiyonluğumuzu görmüş neden çekinelimseçilmesi bizim için ii olmaz eğri oturup doğru konuşmayı tercih edecek olur isek
Kazanmasin bu adam, en azindan Aykut Kocaman+Volkan demirel kombosu konusuluyor milletim oyunu safiye verir
Hic iyi olmaz.Azizin gelmesi iyi olur. Açıklamalarıyla taraftarı kenetler. Bir cacık olmaz bunlardan. İyi takım kurmayı bilmiyorlar.
Ali koç azizden 1000 beter bi adamdıHic iyi olmaz.
Futbol takim vs yuzunden degil. Su cumlenin arkasindaki mentalite toksik ve nefret. Hep diyorum, ali koctan once bu adam vardi.
Sanmayin ali koc varken arkplanda dede oldu vs. geldigi gun koltuk altinda dosya kursuden gene gundemi gerer falzasiyla.
Onun yerine 12 kisiye mars soyleten safi deneyimsiz , yuksek sesle konusmaktan baska bir olayi yok.
Kazanmasin bu adam, en azindan Aykut Kocaman+Volkan demirel kombosu konusuluyor milletim oyunu safiye verir
Buna da itiraz edemem.Ali koç azizden 1000 beter bi adamdı
hakan safi de ali koçun devamı, rezil bi herifin teki. hacıosmanla da arası fazla iyi
azizin seçilmesi bizim için net daha iyi olur