Da
dünya kupası bitmeden önce çogu oyuncu bonservisi elınde olanlar dahi imza atmazlar ki kupa sonrası piyasa kızışır ve fiyatlar yükselir anca yerli aptallar ok der

misal o portekizdeki suarez serbest kalma bedelini o parayı vermek kolay degıl

hatta fosil haldeki lewa bile usa yada arap ligi tekliflerini görmek ister bence
Dalga geciyorum zaten yav, yalan ruzgari izliyoruz 2026 da

Geliyoruz sessiz ve derinden... Aziz başganım son yaptığımız yoklamaya göre %67'yle seçimi kazanıyor.

Bizim şova ihtiyacımız yok. Yürü be başganım.

Hic yorulmadan kazanacak - safiye gidecek oy tamamen "anti aziz" kitlesinin gostergesi olacaktir. Bir sonraki 3 yillik secime referans olacaktir

Yuzde 65 e 35 belki daha fazla farkla kazanacak.basarisiz oldugu gibi bir daha asla gormeyecegiz hayirlisiyla.

Hic sevmiyorum, uber zararli bir adam olarak goruyorum kendisini ama ihtiyarladigi ve bozuk plak gibi ayni argumanlari sunuyor olmasi fener adina iyi negatif.

Seneye MAA vs Koç izleriz gibi

Fiskture laf etmis ya

"4 senedir ikinci mac orada, hic avrupa donusu avrupaya gitmiyorlar. Atama degil kura istiyoruz" demis.

Valla akil makil kalmamis.

Kadikoyde kupa kaldirdik?
Liverpool uzerine bjk dep e gittik? Ustune liverpool dep e gittik? Kuralarda herkes cekimini yapiyor bize ne kaliyorda tamam diyoruz.

Yalan dolan palavra uzerine kurulan seyler. Bir cacik olmaz

Hiç hali yok adamın

Şu hali bile içimi acıttı

Harcarlar bunu,geride kal dede

Barisi ön plana cikar

TR'de 8 firmanın uyguladığı bu 1 milyar getirecek proje ne acaba? Bir de bu dolar mı TL mi?

kaybetmesinin tek yolu ihtiyarligi ve donup dolasip ayni seyleri tekrarliyor olmasi + karsilikli konusmalarda sinirlenip sacma seyler soylemesi.

Yoksa kesin kazanacak

Geri
Üst Alt