Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlarda oy kullanan kesim taraftar olduğu için bu tarz projeler oy çeker iş yavaş yavaş Aziz'e dönüyor gibi gözüküyor.
Dış cepheyi kopyalayıp yapıştırmış.Bernabeu değil mi la bu
Bi 20 yılda burda kazanamayizKorkutucu
60k ne demek
Bunlarda oy kullanan kesim taraftar olduğu için bu tarz projeler oy çeker iş yavaş yavaş Aziz'e dönüyor gibi gözüküyor.
yani şaka bir yana aziz yıldırım o konularda kötü bir yönetici değildi açıkçası.fenerbahçe yapı konut inşaat a.ş ho
bol bol tesisleşirler artık yine
gerçi ali koç %90 kazanacak da neyse .
Sonrası da tekerrür ederse g geliriz ama Veli abifb bir önceki stad yenileme projesini açıkladığında gs 3. şampiyonluğa koşuyordu ve akabinde fb stadını yenilerken 4 sene üst üste şamp olup avrupa'da iki kupa aldı. başkan da yine aziz idi.
tarih is tekerrüred is loading :/
vallahi ilk kısmı tekerrür etsin ben ok'um sarp.Sonrası da tekerrür ederse g geliriz ama Veli abi
yani şaka bir yana aziz yıldırım o konularda kötü bir yönetici değildi açıkçası.
ali'nin hiç o işlerde alakası yok.
aziz baktığında stadıda halletti - basket salonuda halletti - yaz kampları için tesiste halletti. ama öyle ama böyle.
stadı bilmiyorum - o kolay bir iş değil (maddi açıdan değil - süreç açısıdnan ) stadı yaparken bölüm bölüm kapatmışlardı - o kafada belki olabilir.Aynen zaten o yönü güçlü diye yazdım, seçilirse verdiği sözü tutar 2 sene sonra 60. bin kapasiteli stadyum yenilemiş olur.
birkaç tane de sosyal tesis vs. yapar yine. belki basket salonunu da geliştirir mimari olarak olanak varsa.
Ali çivi çakmadı 6 senede harbiden , çok enteresan valla, hiç umrunda değil.
Stadı büyütmek gercekten zahmetli bir iş bizim çatı hayvan gibi söküp böyle işlere giremeyiz heralde artık ama onlarin ki bölüm bölüm o avantajı var fakat orada da sikinti stad cevresinde genisleme icin yeterli alanin olmamasistadı bilmiyorum - o kolay bir iş değil (maddi açıdan değil - süreç açısıdnan ) stadı yaparken bölüm bölüm kapatmışlardı - o kafada belki olabilir.
şunu gördükçe içimen ah çekiyorum ama - bomboş yayla gibi yere 53-55 yerine niye 70-75 lik bir stad konduramadık diye. dolmaz o kadarı diye düşünmüşlerdir.
stadı bilmiyorum - o kolay bir iş değil (maddi açıdan değil - süreç açısıdnan ) stadı yaparken bölüm bölüm kapatmışlardı - o kafada belki olabilir.
şunu gördükçe içimen ah çekiyorum ama - bomboş yayla gibi yere 53-55 yerine niye 70-75 lik bir stad konduramadık diye. dolmaz o kadarı diye düşünmüşlerdir.