7bde450cfea5f6cee2d4862d3115da54.jpg

Basketbol salonunun kurtarılmış bölge olduğunu da anladık. Darısı Kadıköy'ün başına.

Adam basketbol takımını sordu gene konuyu taraftara getirdi.

Gazeteciler soru sorarken öncesinde yıkama yağlama yapıyor :D Cidden tırsıyorlar büyük başkandan :D

İzlemeyi bıraktım, doz aşımı yapmaya gerek yok. Çok fazla dinleyince kafanız karışıyor, yapacaklarınızı falan unutuyorsunuz.

Büyük başkan bırakmıyor sonuç olarak, en az 10 yıl daha bizimle :yeah:

Dalga falan geçiyoruz ama adam Dursun'dan daha yürekli en azından laf atanlara giydiriyor bizim ki sus pus gülüyor

Dursun dan daha çok faydası var bize. Büyük başkan;)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşündü ve hedef olarak Gomez'i gösterdi. :D

Aziz istifa diye bağırmaları bizi ne ilgilendiriyor onu anlamadım niye şerefsiz oluyorlar

Açıkcası bende yazmış olduğunuz bu ilgilendirme kısmını anlamadım. Madem ki ilgilendirmiyor neden Aziz Yıldırım başlığı açılıyor ve sayfalarca basın toplantısı hakkında yorum yapılıyor.Ya da Aziz Yıldırım bizi ilgilendirebilir ama taraftar davranışı ilgilendiremez diye birşey mi var ?

Ben sadece bir futbol seyircisi olarak Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşma üzerinden yorumumu yaptım. Ayrıca şerefsizle karaktersizlik farklı kavramlardır. Daha önceleri ''paralı köpekler'' şimdide ''kızdırmayın beni 10 sene gitmem'' diyen bir adamı en yakın maçta gidip protesto etmemek karaktersizliktir ve korkaklıktır. Bu her kulup taraftarları için geçerli.

Vaybe başkanı ziyaret etmemişler hapishanede çok alınmış

Fb Eurolig şampiyonu olacak desin de içimiz rahatlasın.

Geri
Üst Alt