Aziz Yıldırım'a AYM'den RET

Göktuğ Çakırlar

10 Numara!
Anayasa Mahkemesi, Aziz Yıldırım'ın şike davasıyla ilgili yaptığı başvuruyu, yerel mahkemede yeniden yargılama başladığından başvuru yolları tüketilmediği gerekçesiyle reddetti.

Nispeten iyi bir haber. Sonucta delillerle ilgili hicbir sey denmemis. Sadece yeniden yargilanacaksin, bana niye geliyorsun demis.

yalnız haber ilginç fbye şok değil

aziz yıldırıma şok

heryerde aynı ifade kullanılmış

yalnız haber ilginç fbye şok değil

aziz yıldırıma şok

heryerde aynı ifade kullanılmış

ee zaten şok aziz yıldırıma... olay direkt aziz yıldırım ile alakalı... adam feneri kullanıyor kendi kıçını kurtarmak için... iyi haber olunca fener, kötü haber olunca aziz yıldırım...

AYM kabul de etse red de etse bizim için olumsuz olacaktı . Prosedür gereği reddetti . Gerekçe olarak ise yeniden yargılamanın başlamış olduğu dikkat çekiyor . Şimdi top 14. ACM'de. 14. Acm yeniden yargılama yok dediği zaman bizim için olumlu bir haber olacaktır. Eğer yeniden yargılamayı uygun görürse o zaman yeniden yargılama süreci başlayacaktır . Şu an yeniden yargılama kararı kesin değil .

AYM kabul de etse red de etse bizim için olumsuz olacaktı . Prosedür gereği reddetti . Gerekçe olarak ise yeniden yargılamanın başlamış olduğu dikkat çekiyor . Şimdi top 14. ACM'de. 14. Acm yeniden yargılama yok dediği zaman bizim için olumlu bir haber olacaktır. Eğer yeniden yargılamayı uygun görürse o zaman yeniden yargılama süreci başlayacaktır . Şu an yeniden yargılama kararı kesin değil .

Ben de nispeten iyi haber dedim zaten. Havalara ucan yok. Basvuruyu hakli bulsa bu sefer AYM'nin gucunu ve etkisini kullanmaya calisacaklardi. Tek yarari bu engellenmis oldu.

@sporx: SON DAKİKA! Anayasa Mahkemesi, Aziz Yıldırım'ın başvurusunu yerel mahkemede yeniden yargılama başladığından dolayı reddetti.”

12 numarada böyle bişey var yeniden yargılama başladıda bizim mi haberimiz yok :D :D

İki itirazı daha var... Onlardan da ara ara sonuç çıkar. Hiç bir kıymeti harbiyesi yok bu kararların. Yeniden yargılama olanağı verilmiş adam algı yönetimini süper yürütüyorlar.

Basketbolda Kerem Gonlum dis sut atamiyor dedigim icin mi boyle yapiyorsun? :) Polemige girmek istemiyorum seninle. Kardes kardes yazisalim istiyorum.

Yok ne alakası var keremle ? Ben alıntı yapmadan sadece ortalığa konuştum sen hemen kimsenin sevindiği falan yok gibilerinden mesaj attın da ona istinaden söyledim .

Ülke içindeki yargı kararları olumlu veya olumsuz hiç güven vermiyor.

IFM kararini ne kadar etkiler acaba. Aym olumlu karar verseydi bile 14.acm deki itiraz beklenecekti yeniden yargilama icin. AYM de yeniden yargilanma olayini kesinlestirerek hem olumlu hem olumsuz haber bekleyenlerin gazini aldi. Ret ama yeniden yargilama var dedi.

Zaten yy karari ciktiktan sonra ret karari zaten kacinilmazdi.

Aziz yildirim'a aym'den ret karari cikti tamam buraya kadar guzel.

Peki Ifm ne yapacak ? IFM kararini verirken ret uzerine mi verecek yoksa yeniden yargilama oldugundan gerek yok sozu uzerinden mi karar verecek

Aziz'in totosunu kurtarmak için yapılan bu girişimlerin hiç bir değeri yok.

Sadece süreci uzatiyorlar ama sonuç değişmez.

IFM kararini ne kadar etkiler acaba. Aym olumlu karar verseydi bile 14.acm deki itiraz beklenecekti yeniden yargilama icin. AYM de yeniden yargilanma olayini kesinlestirerek hem olumlu hem olumsuz haber bekleyenlerin gazini aldi. Ret ama yeniden yargilama var dedi.

Zaten yy karari ciktiktan sonra ret karari zaten kacinilmazdi.

Aziz yildirim'a aym'den ret karari cikti tamam buraya kadar guzel.

Peki Ifm ne yapacak ? IFM kararini verirken ret uzerine mi verecek yoksa yeniden yargilama oldugundan gerek yok sozu uzerinden mi karar verecek
iFM'den de olumsuz karar çıkacağına göre,Aziz son çare olarak oturduğu sitenin yönetim kuruluna başvuracak.Belki tanıdık hesabı bir şeyler yapabilirler diye.

Dava Aziz Yıldırım ile alakalı olmasına rağmen olumlu bir haber olduğunda "Fenerbahçe'ye müjde",olumsuz bir haber olduğunda "Aziz Yıldırım'a şok" oluyor nedense....

Geri
Üst Alt