Aziz Yıldırım'dan Açıklama: "Bu siyasi kararı tanımıyorum"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay kararının ardından sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

İşte Yıldırım'ın o açıklaması;

Öncelikle 3 Temmuz’dan bugüne kadar şahsım ve yönetimlerim nezdinde Fenerbahçe’ye verdiğiniz ‘yıkılmaz’ destekten ötürü hepinize ayrı ayrı şükran ve sevgilerimi sunarım.

Bilmenizi isterim ki;

Ben Aziz Yıldırım olarak bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum.

Fenerbahçe’yi, siyasi ve hukuk dışı kararlarla ve en önemlisi pusu geleneklerinden gelen uygulamalarla teslim almaya çalışanlar yine tarihi bir hatanın eşiğindedirler.

Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe’ye kumpas kuranlar, Fenerbahçe’yi lekelemek isteyenler şunu iyi bilmelidirler ki;

aziz yıldırım için tek gerçek Fenerbahçe’dir.

Ve Fenerbahçe’nin adının yanında Aziz Yıldırım’ın başkanlığı, özgürlüğü ve hatta varlığının hiçbir önemi yoktur.

Bir kez daha tarihe not düşerim ki; Aziz Yıldırım gerekirse başkan değil bu kulübün kapısında bekçi dahi olur ama ne Fenerbahçe’den koparılabilir, ne de onlara teslim olur.

Bunu sağlayabilecek hiçbir makam ve karar henüz görülmemiştir ve görülmeyecektir.

Bununla birlikte;

Kumpaslar, paralel devletler, tükenmiş yanlı yargılar, ele geçirilmiş devlet mekanizmalarına dair söylemler havada uçuşurken,

Emniyet ve yargının aldığı her karar artık yok hükmünde ilan edilmişken ve bunun önlemi olarak ‘adil ve yeniden yargılanma hakkının’ tartışıldığı bu süreçte, apar topar verilen bu karar, Aziz Yıldırım’ın ve tüm kamuoyunun nezdinde sadece bir siyasi manevradır ve 3 Temmuz’un altına atılan ıslak imzadır.

Fenerbahçe’nin adil yargılanmasını dahi bekleme tahammülü gösteremeyen bu zihniyet, işbirlikçileri ve rantçıları ile birlikte 3 Temmuz’un bizzat kendisidir.

Ve Aziz Yıldırım’ın bu zihniyetle mücadelesi her zaman ve her yerde devam edecektir.

İster kulübünün başında ister cezaevinde…

Kaldı ki bizler, arkamızdan iteni de elini uzatmayanı da çok iyi bilmekteyiz…

Tüm Fenerbahçeliler emin olsunlar ki; “süreç onların istediği gibi bitmeyecektir.”

Ve son sözü Fenerbahçe söyleyecektir.

Gelinen bu noktada, gerek bu karar ve gerekse süreçle ilgili artık susmak ve ötelemek yersiz ve anlamsızdır.

Bunun sonucu olarak gerek şahsım gerekse yönetim kurulum tarafından ilerleyen günlerde çok daha kapsamlı ve ayrıntılı açıklamalar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Zira aziz yıldırım, Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti için bugüne kadar ödediği bedellerle yetinmemekte kararlıdır.

Saygılarımla,

AZİZ YILDIRIM

sporx.com - /haberDetay.php

, apar topar verilen bu karar,

ulan kaç sene geçti daha ne istiyon

Zira aziz yıldırım, Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti için bugüne kadar ödediği bedellerle yetinmemekte kararlıdır.

Lan sen Türkiye Cumhuriyetine ne bedel ödedin? Askerligini bile yapmadin mafya bozuntusu.

Gene mi 3 temmuz off sus be salak d

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

La hani yargitay kararina saygi duyacaktin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahaha şikeci seni :drunk:

Ulan bu herif değil miydi.. Yargıtay kararını bekleyelim diye ağlayan...

Başvurlacak merci kalmadı artık yav, isviçreli bilim adamlarına falan başvurun bari ne bileyim

metrobüs,

ne metrosun ne otobüs araftasın,

bekle bekle gelmedin, bilmem ne taraftasın,

belediye kıyak yapmış senin yolu ayırmış, ne kadar da kayırmış,

aslında hızlıymışsın da nidem yolun bayırmış,

yine bir sabah, yine bir duraktayım,

metrobüse binme hayalimden bir hayli ıraktayım,

bu kaçıncı niyetlendiğim, bu kaçıncı dolu geldi,

buna kesin binerim dedim ama şoförün kolu geldi,

metrobüs'ün arkasından melül mahsun bakarım,

ben o kolu kıvırır olimpiyata sokarım,

benim garip halimi patron nereden bilecek,

kafayı bir soksam metrobüse a gülüm, inan gerisi gelecek,

ite kaka girdim içeri, attı yine damarım,

arkadan bir şey değiyor sevdiğim, şemsiyedir umarım,

tedirginim metrobüs'te, malum sapık eğilim,

durakta bekleme yarim, ben eski ben değilim,

şoför durma bas gaza, dört bir yanım abaza,

bir dönsem neler etcem arkamdaki kurnaza,

kliması var ama ben neden sıcaktayım,

koltuğa oturmasam da neden ben her gün kucaktayım,

eklemedir koca konak ekleme,

ileride yokuş gördüm aman diyeyim tekleme,

metrobüs'ten indim ama benden hayır bekleme,

trafiği çözdük diye n'olur beni kekleme.

By Kadir Çöpdemir

:D

Asker kaçağının dediklerine bak ibretlik !

Geri
Üst Alt