Aziz Yıldırım'dan Açıklama: "Bu siyasi kararı tanımıyorum"

Gecenin ortasında bu şarkı da Platini'den Azize'ye gidiyor sayın dinleyiciler;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3ShvLmhyWOk[/media]

fenev yönetimi KAP'a açıklama yapmış galiba başkana kararla ilgili ulaşan bir tebligat yoktur diye ,,

Gecenin ortasında bu şarkı da Platini'den Azize'ye gidiyor sayın dinleyiciler;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3ShvLmhyWOk[/media]

2be1agag00236hk.jpg

Bence aziz´e bu yakisir abi:):)

Fransadan tanımıyorum demek kolay . Madem öyle niye kaçdın ? Tesadüfmü açıklanmadan hemen öncesinde fransada olman ?

Ordan bol keseden konusur. Ama sittin sene gelmez geri. Naca yeniden yargılamanın yolunu açarlar öyle...

İşide biliyor . Tanımış camiasını nasıl Gazla çalışdıklarını Lafla yürüdüklerini bildiğinden giydirmişde giydirmiş vatan millet sakarya...

Fener camiasıda rezil. Divan başkanı çıkmış Talep gelirse onursal başkan yaparız diyor Aziz yıldırımı YUH !!!

ilerde fenerli futbolcular aldıkları cezaları,kartları tanımıyorum derlerse şaşmayın

şıracının şahidi bozacı misali

uefa ve cas da siyasi bir karar aldı demi ulan ne mal adamlar var

Bu aciklamayi yapan adam ulkeye donmez bence.

Yeniden yargilama cikaracaklar ve bunu aklayana kadar kalir yurtdisinda.

Ondan sonra da kahraman olarak doner, fenerliler de 100 yil magdur edebiyati yapar, kendilerine 100 yil boyunca faul penalti ofsayt verilmemesini maclara 2-0 onde baslamayi falan talep ederler.

Bir zamanlar bu da çok atıp tutar, astığım astık kestiğim kestik derdi

[attachment=6856:saddam.jpg]

Sonunda olan oldu;

[attachment=6857:sad.jpg]

Konu futbol olduğu için elbette Aziz asılmayacak ama futbol dünyasından silinerek, cezasını mahkeme köşelerinde çekerek ödeyecek. Nasıl ki siyasi diktatörlerin sonu infazsa, bir futbol diktatörünün sonu da hapis olmalıydı zaten. Mutlu sona az kaldı..

[attachment=6858:aziz_yildirimdan_fislenme_pozu_1.jpg]

Ekli dosyalar

• saddam.webp
    saddam.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 206
  • sad.webp
    sad.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 147
  • aziz_yildirimdan_fislenme_pozu_1.webp
    aziz_yildirimdan_fislenme_pozu_1.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 125
Açıkçası Aziz'e ne olduğu beni ilgilendirmiyor, şikecilere de ceza vereceklerini hiç sanmıyorum. Şöyle milli takıma 10 yıl turnuvalardan men falan gelse hiç üzülmem.

Açıkçası Aziz'e ne olduğu beni ilgilendirmiyor, şikecilere de ceza vereceklerini hiç sanmıyorum. Şöyle milli takıma 10 yıl turnuvalardan men falan gelse hiç üzülmem.

Tamamda ya bütün kulüplere 5 yil Avrupadan men gelirse? En cok bundan korkuyorum.

Geri
Üst Alt