Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Sert Tepki!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki akşam FBTV'de yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ali Koç, Aziz Yıldırım yönetimini suçlayarak "Borç Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon Euro değil, 621 milyon Euro" dedi. Gözler ise Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi.

"BANA KARŞI KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve Ali Koç'u topa tuttuğu öğrenildi. Yıldırım'ın yakın çevresine "Biz borsaya açık bir şirketiz. Her şeyimiz kayıt altında. Bizi SPK, UEFA, TFF, vergi daireleri tek tek inceliyor. Bir çöp alsak SPK'ya bildirmemiz gerekiyor. Ülker ile yaptığımız anlaşmayı bile gelir yerine borç olarak gösteriyorlar. Yazıklar olsun. Taraftarı bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar." dedi.

"HER ŞEY BELGELİ, AÇIKLAYACAĞIM"

Ayrıca sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, "Bizim her şeyimiz belgeli. Gizli kapaklı bir şey yok. Yakında her şeyi tek tek açıklayacağım" dediği öğrenildi.

ALİ KOÇ, FBTV'YE ÇIKABİLECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un borç ve kulübün genel mali durumuyla ilgili yaptığı olay yaratan açıklamaların ardından gözler koltuğun eski sahibi Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın cumartesi günü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak Divan Kurulu'na katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Ali Koç önceki günkü açıklamalarından Yıldırım'ın istediği zaman FB TV'ye çıkıp, kulübün mali durumuyla ilgili söz alabileceğini duyurmuştu.

Aziz başgan haklı.

Yerden bitme Ali Koç da kimmiş de Aziz gibi efsane başkana böyle ithamlarda bulunuyor.

sent via GSC

Bu Ali Koç çok tehlikeli adam, ülkenin başına filan geçecem diye hayali varsa yandık biz. Goygoyu çok sert bu adamın.

Sinsi herif, kulübün borcundan her zaman haberi vardı. 2006-2011 yıllarında asbaşkanlığa yükselmedi mi?

Aziz hapisteyken vekaleten işleri yürütmedi mi? Şimdi neden hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor?

3 Temmuz sonrası neden kaçtı onurlu bir adamsa?

Kendi döneminde yapılan hataların hesabını neden vermiyor? Fb'nin kapısından ilk defa giriş yapmış gibi davranıyor?

v201108252153110615012.mp4.jpg

yildirim-ile-koc-un-cekisecegi-kongrede-25-bin-oy-kullanilmasi-bekleniyor-1521777779.png

resized_724a8-173540511316372_940x531.jpg

Omurgasız sinsi herif.

Aziz Yıldırım'dan nefret etmeme rağmen o toplantıyı başından sonuna kadar izleyeceğim. Öfke nöbetleri geçirecektir. Umarım kalp hastası değildir.

Ali Kıç başarısız olursa Azizin paralı kalemleri onu yiyecek.

Aziz batırmışsın işte heryeri ipotek yapmışsın ülkerin parayı bile 1 yılda yedi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yuzsuz adam , 20 senede kulubun icine etmis, siyasi iliskileriyle elde ettigi basari ve arazilerden baska gram katkisi olmamis , gelmis simdi gercekleri konusan baskana saldiriyor

Ne bela adammis hakikaten

Ver küsküyü başkanım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parayı basıp paşa paşa başa gecer, şuan ki şahıs bugün var yarın yok. Alternatif olarak anti yobaz gözüksede, sosyal sisteminin anasını ağlatır.

Esenler’de Bağcılar’da Fatih’te Konya’da Kayseri’de yaşayan birine Ali Koç’u falan anlatamazsın. Eşinin başı örtülü mü ona bakar? Cuma namazına gidiyor mu ona bakar? Günde kaç rekat namaz kılıyor ona bakar. İçki içip içmediğine oruç tutup tutmadığına bakar. Bunu Türkiye’de yaşayan herkes bilir. Başımızdaki bugün var yarın yok diyorsun ama onun zihniyeti maalesef Türkiye’nin yüzde 50’sini esir almış durumda. Onun zihniyetinden, onun partisinden gelen herhangi biri rahatlıkla %40’ları bulabilir onun kadar %50’leri bulamasa da. Ali Koç da kimmiş onun ve seçmenlerinin karşısında? Biliyorum umutsuz konuştum ama umutlanacak bir şey kalmadı. En ufak batıya açılan kapıyı bile zincirleyen bir anlayıştan bahsediyoruz. Nesine umut besleyeyim? En yakın zamanda Amerika’ya Avrupa’ya kaçmak farz oldu maalesef. Her neyse çok gereksiz uzattım konuyu farkındayım ama iç dökmek istedim sadece. Sonuna kadar okuyanlardan da özür dilerim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Esenler’de Bağcılar’da Fatih’te Konya’da Kayseri’de yaşayan birine Ali Koç’u falan anlatamazsın. Eşinin başı örtülü mü ona bakar? Cuma namazına gidiyor mu ona bakar? Günde kaç rekat namaz kılıyor ona bakar. İçki içip içmediğine oruç tutup tutmadığına bakar. Bunu Türkiye’de yaşayan herkes bilir. Başımızdaki bugün var yarın yok diyorsun ama onun zihniyeti maalesef Türkiye’nin yüzde 50’sini esir almış durumda. Onun zihniyetinden, onun partisinden gelen herhangi biri rahatlıkla %40’ları bulabilir onun kadar %50’leri bulamasa da. Ali Koç da kimmiş onun ve seçmenlerinin karşısında? Biliyorum umutsuz konuştum ama umutlanacak bir şey kalmadı. En ufak batıya açılan kapıyı bile zincirleyen bir anlayıştan bahsediyoruz. Nesine umut besleyeyim? En yakın zamanda Amerika’ya Avrupa’ya kaçmak farz oldu maalesef. Her neyse çok gereksiz uzattım konuyu farkındayım ama iç dökmek istedim sadece. Sonuna kadar okuyanlardan da özür dilerim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad bizim milletin gözünü boyamak baya kolay, trde aslinda lider önemli zihniyet değil, neyse uzatmayalım

Parayı basıp paşa paşa başa gecer, şuan ki şahıs bugün var yarın yok. Alternatif olarak anti yobaz gözüksede, sosyal sisteminin anasını ağlatır.
Parayı basıp nasıl geçecek 1 yıllık cari açık bile tr de tüm holdinglerin toplamını katkat geçiyor şimdiki yönetimi sevmesem de halkı almış yanına kandırıyo yada kandırmıyo ama bağlamış bir şekilde koç lar siyasete atılırsa barajı bile geçemez malesef

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basganimin kuyusunu kazdi hain koc. kahramanlik destani yazmaya calisiyor. bunu aziz basganimin omuzlarina basarak yapmak istiyor. aziz basganim bunlari yer mi. ayagina dolandiracak ipi aziz basganim. ver billurunu koç'a basganim

Geri
Üst Alt