Aziz Yıldırım'dan Flaş Açıklamalar! Klopp, Capello, Ali Koç

Her gün GS kupalarımızı çaldı diyor bizim yönetimden ses yok.

Böyle böyle herkes söyleyecek ses gelmiyor diye.

Teşekkür etmişiz.

Decbh7ZXUAYTOtx.jpg

Bu herif de ciddi şekilde Galatasaray kompleksi mevcut.

Play-off finali kumpas diyor herif yahu. Delilidir ne derse yeridir de bu herifi ciddiye alanlar var bu ülkede.

Hahaha

Aziz: "Biz Avrupa da dört defa final oynadık kadın baskette"

Orada oturan hırbolardan biri "Ama Galatasaray kazandı"

Aziz: " Evet bir kere final oynadılar kazandılar, AMA BIZ 4 KERE OYNADIK"

sent via GSC

Şampiyonluk yemek öyle olmuyor yalnız.

2006'da Denizli'de yaşananları söyleyip duruyorlar. O senenin ilk yarısı, 2005'de ki şampiyonluklarında Trabzon maçı vs hakem hataları da var. Maç 16 dakika uzamış, Denizli yenilse bile ligde kalmayı garantilemiş. Bir gol atamıyorsun sen orada. O sene hakem hatalarından mağdur çıkarsan asla Fenerbahçe olmaz cevap. İkinci yarı dengelenmiştir biraz daha sadece.

2010 yılını da diyip duruyorlar. 2010'da şampiyonluğu en fazla bizim kadar hak etmişlerdir. Bursa o sene gitti Kadıköy'de 2-0'dan 3-2 maç aldı. Tek hata var mı o maçta. Son 7-8 hafta seri yapıp biz Bursa'ya çelme takınca lider oldular. Son hafta o kadar kaçır diye sana kim söyledi.

2015'de kurşun olayı varmış. O sene ne top oynadın. 2 hafta lider oldun alt tarafı. Beşiktaş ve 4 yedi diye eleştirilen Galatasaray çok daha iyi top oynadı. Tarık Ongun'un TACA ÇIKAN TOPTAN YEDİRDİĞİ GOL OLMASA ikili averaj ile çok daha rahat şampiyondu Galatasaray.

Bu sene zaten hiç laf etmesin kimse. Galatasaray zerre kollanmamıştır.

2016,2017 yıllarında kötü de olsak neler yapıldı hakemler tarafından. Üçüncü olmak da prestij. Biz 6. ve 4. olduk o hatalar ile. Bunlar ne olacak.

Tamam haklısın da,bunlar Fbliler'in argümanlarına cevap değil ki bence.

Adamlar zaten Denizli teşvik aldı,ondan oynadı diyorlar.Buna cevap yok yukarıda.

2010'da da diyorlar ki,Bursa'ya yattı bütün Anadolu takımları.Buna da cevap yok.

2015'te de kurşun olayından sonra 6 puan kaybettik diyorlar.

Her gün GS kupalarımızı çaldı diyor bizim yönetimden ses yok.

Böyle böyle herkes söyleyecek ses gelmiyor diye.

Hocam cidden karabüksporun başkanı bunları söylese sinirlenir kızardım taraftar kulüp tepki versin derdim ama bu adamı bizim camiayı boşver kendi camiası bile kaale alıp bu söylediklerine inanıp arkasından gitmiyoki. Konuştukları komple saçma

Bence yönetim ciddiye almayarak dogrusunu yapiyor cünkü bunlar aziz'in son cirpinislari

Programı izlemiyorum ama Aziz kaç defa 3 Temmuz demiştir yarışması yapsak kesin 50 defa telafüz etmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence yönetim ciddiye almayarak dogrusunu yapiyor cünkü bunlar aziz'in son cirpinislari
aziz yıldırım : kongre üyeleriyle tek tek yüz yüze görüştüm başkan olmam gerekiyor.

meali : hepsini tek tek bağlamış ister tehdit ister güzellikle. eğer kuru sıkı sallamıyorsa ali koç'un şansı olmaz.

Kaale alinacak bir iddia degil, her mesnetsiz ithamda bulunan kontrolunu yitirmis kisiye cevap vermekle ugrasmak icin fazla buyuk bir kulup Galatasaray

Tam bir Tayyip v2. bu adam

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başganım kesinlikle son kez seçilmeyi hak ediyor.

Şampiyonluk yemek öyle olmuyor yalnız.

2006'da Denizli'de yaşananları söyleyip duruyorlar. O senenin ilk yarısı, 2005'de ki şampiyonluklarında Trabzon maçı vs hakem hataları da var. Maç 16 dakika uzamış, Denizli yenilse bile ligde kalmayı garantilemiş. Bir gol atamıyorsun sen orada. O sene hakem hatalarından mağdur çıkarsan asla Fenerbahçe olmaz cevap. İkinci yarı dengelenmiştir biraz daha sadece.

2010 yılını da diyip duruyorlar. 2010'da şampiyonluğu en fazla bizim kadar hak etmişlerdir. Bursa o sene gitti Kadıköy'de 2-0'dan 3-2 maç aldı. Tek hata var mı o maçta. Son 7-8 hafta seri yapıp biz Bursa'ya çelme takınca lider oldular. Son hafta o kadar kaçır diye sana kim söyledi.

2015'de kurşun olayı varmış. O sene ne top oynadın. 2 hafta lider oldun alt tarafı. Beşiktaş ve 4 yedi diye eleştirilen Galatasaray çok daha iyi top oynadı. Tarık Ongun'un TACA ÇIKAN TOPTAN YEDİRDİĞİ GOL OLMASA ikili averaj ile çok daha rahat şampiyondu Galatasaray.

Bu sene zaten hiç laf etmesin kimse. Galatasaray zerre kollanmamıştır.

2016,2017 yıllarında kötü de olsak neler yapıldı hakemler tarafından. Üçüncü olmak da prestij. Biz 6. ve 4. olduk o hatalar ile. Bunlar ne olacak.

Alpay Bey her zamanki gibi güzel analizlerle noktayı koydu.

Fb nin hakkinin yenildigini iddia edebilecegi cok az sayida donem var

2003 te avrupaya gidislerinin engellendigi mac vardi o soylenebilir , net bir olaydi , goztepe deplasmani

2006-2007 sezonunda ciddi bir penaltisizlik donemi vardi ve bazilari hakikaten penaltiydi

Biraz da 2007-2008 sezonu soylenebilir

Ki bunlar da asla fb gomuldu Gs yukseltildi denecek siddette degillerdi

Avrupada benfica , braga ve 1-2 kritik macta daha dogranmisliklari vardir

Bahsettikleri 1-1 lik ts macinda hareketlu toptan ts nin golunun geldigi dogrudur ama ts nin yuzde yuz ofsayt olmayan pozisyonuna kalkan ofsayt bayragi da vardir

Hele sivasta sampiyon olduklari macta 1-1 iken sivasa kalkan ofsayt belki sampiyonu degistirmistir

Sanssizlik baska bir konu , sanssiz bir camia olduklarina katiliyorum ama bu da lehlerine cikan tonla haksiz kararin dengeleyicisi olmustur

Geri
Üst Alt