Aziz Yıldırım'dan Flaş Açıklamalar! Klopp, Capello, Ali Koç

Teker teker bakalım.

2000-2001 : 4 sene şampiyonluk sonrası hayvani bütçe ile girdiler. Emre,Okan gibi hainlerin satışı, ve şike iddiaları ile basının Galatasaray şampiyon olursa arayı çok açar durdurulmalı söylemleri ile şampiyon kapattılar. Efsane geri döndü geyikleri döndü.

2003-2004: Beşiktaş 11 puan fark atmışken, tekrarlanan Rize maçını kazanmaları ve Beşiktaş’a 5 kırmızı kart ile operasyon çekilmesi ile dağılması ile sezonu şampiyon bitirdiler. O sene şampiyonluğu kadim dostları SİNAN ENGİN sattı. Ne de olsa 100. Yılda Aziz başkanın maneviyatı vardı.

2004-2005: en iyi kadrolarından biri bile Trabzon’un hakem tarafından doğranması ile 3 puan fark ile şampiyon olmuştu.

2006-2007: Temiz nadir şampiyonluklarından rakipler oldukça kötüydü.

2010-2011: Malum sezon. Sivas maçında Mecnun’un 4 işareti, Korcan, Serkan Kırıntılı, Emenike unutulmaz

2013-2014 : Rakipler yine kötü ve Terim’i kovmuş Galatasaray kaosta.

2 şampiyonluk dışında kendi pisliklerine baksınlar önce. Hepsinde verdiklerinin misli ile pislik var.

Kismen katiliyorum , 2001 de kesin haklisin , cunku 17/17 yaptilar ve kendi sahalarindaki her maci adamlara resmen ikram ettiler

Sunu soyleyim , biz kendi sahamizda tam 4 maglubiyet ve 2 beraberlik almistik , ona ragmen son hafta samsun 1-0 fb iken skor biz sampiyon oluyorduk , kesin hakem parmagi olan bir sene

2004 sampiyonlugunda bjk ye operasyon cekildigi filan yok , tekme tokat vurdular atildilar , operasyon varsa da kendi iclerindendir , hakemlik agir seyler hatirlamiyorum

2005 ise kesinlikle dogru , hem bizi ama ozellikle ts yi en dogradiklari sezondur , hele bir fb ts maci var ki efsanedir kadikoyde . Tum listedeki en kirli sezon

2007 yoruma katiliyorum

2011 , yoruma katiliyorum ancak iyi bir takimlari ve iyi bir oyunlari da vardi , derbi deplasmanlarinda cok sanslilardi 2-1 den 4-2 ye bjk yi , 1-0 dan 2-1 bizi yendiler ama ikisi de bizle bjk nin ikramiydi .. sikeye gelince , saha disinda sike yapmis olabilirler ama sahada eskisehir macinda bir anda attiklari 2 gol haric ben bir yansima gormedim , bilakis ts nin maclarini izlerseniz daha problemli cikabilir bile .. orada ts yi ikinci devrenin basinda 3 ic saha macindaki 3 beraberlikle aniden verilen 6 puan yikti .. sozun ozu ts de sampiyon olsa fb ile ayni gozle bakardim .. fakat sivas fb macinda son mac , 1-1 iken sivasin yuzde yuz golluk pozisyonuna ofsayt kaldirilmasi sezonun katliam hakem karariydi

2014 te de bir problem yok , bizle bjk nin kotu olmasi onlari ilgilendirmez. , son dakika golleri ve sanslari yerindeydi o sezon , tehdit de pek yoktu , erken kopardilar

Gorusume gore 2005 kesin , 2001 kismen ve bizim de hatalarimizla yani 2 sampiyonlukta problem var

Kismen katiliyorum , 2001 de kesin haklisin , cunku 17/17 yaptilar ve kendi sahalarindaki her maci adamlara resmen ikram ettiler

Sunu soyleyim , biz kendi sahamizda tam 4 maglubiyet ve 2 beraberlik almistik , ona ragmen son hafta samsun 1-0 fb iken skor biz sampiyon oluyorduk , kesin hakem parmagi olan bir sene

2004 sampiyonlugunda bjk ye operasyon cekildigi filan yok , tekme tokat vurdular atildilar , operasyon varsa da kendi iclerindendir , hakemlik agir seyler hatirlamiyorum

2005 ise kesinlikle dogru , hem bizi ama ozellikle ts yi en dogradiklari sezondur , hele bir fb ts maci var ki efsanedir kadikoyde . Tum listedeki en kirli sezon

2007 yoruma katiliyorum

2011 , yoruma katiliyorum ancak iyi bir takimlari ve iyi bir oyunlari da vardi , derbi deplasmanlarinda cok sanslilardi 2-1 den 4-2 ye bjk yi , 1-0 dan 2-1 bizi yendiler ama ikisi de bizle bjk nin ikramiydi .. sikeye gelince , saha disinda sike yapmis olabilirler ama sahada eskisehir macinda bir anda attiklari 2 gol haric ben bir yansima gormedim , bilakis ts nin maclarini izlerseniz daha problemli cikabilir bile .. orada ts yi ikinci devrenin basinda 3 ic saha macindaki 3 beraberlikle aniden verilen 6 puan yikti .. sozun ozu ts de sampiyon olsa fb ile ayni gozle bakardim .. fakat sivas fb macinda son mac , 1-1 iken sivasin yuzde yuz golluk pozisyonuna ofsayt kaldirilmasi sezonun katliam hakem karariydi

2014 te de bir problem yok , bizle bjk nin kotu olmasi onlari ilgilendirmez. , son dakika golleri ve sanslari yerindeydi o sezon , tehdit de pek yoktu , erken kopardilar

Gorusume gore 2005 kesin , 2001 kismen ve bizim de hatalarimizla yani 2 sampiyonlukta problem var

07.03.2011 G.BİRLİĞİ-FENERBAHÇE

Birinci Etik Kurulu raporunda bu maçla ilgili olarak Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Serdar Kulbilge, Tamer Yelkovan gibi isimler için “şike yapmıştır” ifadesi net bir şekilde kullanılıp, Aziz Yıldırım kulüp başkanı, İlhan Ekşioğlu’nun yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle şikenin Fenerbahçe için yapıldığı ifade edilirken, ikinci raporda Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım konu dışında bırakıldı. Oysa ki soruşturma sürecinde ortaya çıkan tapelerde Aziz Yıldırım’ın da bu maçla ilgili konuşmaları bulunuyordu.
28 Şubat 201110:07 İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan’ı arıyor ve 250 bin dolar istiyor.

İlhan: “Var mı bir gelişme?”
Tamer: “E borcumuz ne kadardı ki?”
İlhan: “Benim 250 alıp gitmem lazım”
Tamer: “Bir 250 ödedik ama değil mi?”
İlhan: “Geçmişleri temizleyerek geliyoruz yani” 28 şubat 2011 13:08 Ekşioğlu, Aziz Yıldırım’ı arıyor ve ödeme için onay alıyor.
Aziz Yıldırım: “Ben gidiyorum havaalanına,..yarın akşam dönüyorum yani. Hallet ha çok önemli”
İlhan: “Siz konuşabilir misiniz, size bir şey demiştim ya,...Tamer Beyle,...dedim ya bir kısmını götürmem lazım”
Aziz: “Tamam söyleyeyim” 28 Şubat 2011 13:21 Yıldırım, Ekşioğlu’nu arıyor.
Aziz: “Konuştum tamamdır, hallettik tamam mı?”
İlhan: “Tamam başkanım bu hafta açılır ara” 2 Mart 2011 15:55 Yıldırım, Ekşioğlu’nu arıyor.
İlhan: “Karşıdaydım dönüyorum..”
Aziz: Nedir vaziyet?”
İlhan: “Gayet iyi, üç tarlayı da sürdük, ekinler çıkar yani”
2 mart 2011 18:15 Doğan Ercan, Ekşioğlu’nu arıyor.
İlhan: “Ben bunlarla konuştum diyeceğim haberin olsun tamam diyeceğim”
Doğan: “Konuştun zaten abi neyi yalan söylüyoruz ki girdiğimiz işi şey yapıyoruz. Kaleciyle konuşmadım. Konuş dersen cumartesi konuşurum”
2 mart 2011 18:21Doğan Ercan, Ekşioğlu’na SMS atıyor; “12 numarayı unutma ismi Azofeifa onunla da konuşacağım”
5 mart 2011 18:38 Ekşioğlu, Yıldırım’ı arıyor.
İlhan: “Biriyle buluştum, bir emaneti vardı onu verdim. Bütün derdim bizim maç Başkanım, onu da çok iyi yani şeyler çok iyi hiç bir derdimiz yok”
Aziz: “Adam geldi mi o konuyla ilgili”
İlhan: “Yok şimdi öbürü geldi bu bizimkiyle ilgili olan geldi”
5 mart 2011 21:21 Ekşioğlu, Yıldırım’ı arıyor.
İlhan: “Mehmet Akgün var sağ kanat, yarın bizim şey de solda oynuyor”
Aziz: “Niye, Dia’yı tutmak için mi şey mi?”
7 mart 2011 10:41 Ekşioğlu, Doğan Ercan’ı arıyor ve “Ne yaptın her şey iyi mi?” diye soruyor. Doğan
Ercan, “İyi abi. Konuştum hepsiyle gerekeni yaptım her şey onlara kaldı, kulübe gideceğim listeyi alacağım gelirim senin yanına” diyor.
7 mart 2011 10:49 Ekşioğlu, Doğan Ercan’ı arıyor ve daha önce verdiği, “Organizasyon başarıyla tamamlanmadan ödeme yapılmayacak” talimatı için tekrar teyit alıyor.
7 mart 2011 20:45 maçın ilk yarısı 2-2 berabere tamamlanıyor. Ekşioğlu, Mehmet Şen’i arıyor ilk yarıdaki aksaklığın hesabını soruyor.
İlhan: “Biz öldük ya bunların var ya ben topunun a.. ben o antrenörü göremedim biliyor musun şeyde,...soyunma odasına giriyordum, diyecektim senin yapacağın işin diyecektim. Bırak abi ya. Başkan benim a.. s.çtı ya”
Mehmet: “Bu işler öbürü gibi olmaz. 2-0’dan sonra çocuklarla konuştum. 2-0’dan sonra biz hareketlendik biz ondan evvel bir şey yapmadık, seyret diyorlar. Başkana böyle söyle Ankara kalesi var ya Ankara kalesi”

7 mart 2011 21:01 Mehmet Şen, Ekşioğlu’na SMS atıyor başarılı çalışmasına delil olarak; “Şansal, Denizli ve Markus kaleciyi TV’de bitirdiler”
8 mart 2011 11:29 | Ekşioğlu, Doğan Ercan’ı arıyor, maçı rahat alamadıkları için, başarısız organizasyonun hesabını soruyor ve parayı geri istiyor. Doğan Ercan da iade edeceğini söylüyor.
14 mart 2011 23:40 Cengiz Demirel, Serdar Kulbilge ile yüzyüze görüşmesinin ardından Mehmet Şen’i arıyor ve polis takibinden şüphelenen Serdar Kulbilge’nin endişesini aktarıyor.

Cengiz: “Bugün çok ters bir olay oldu hiçbir şey konuşmayalım bundan sonra”
Mehmet: “Niye ters bir olay oldu?”
Cengiz: “Serdar’ı takip etmişler bugün de”
Mehmet: “Ben arayacağım seni gece”
17 mart 2011 10:44 Cengiz Demirel ve Serdar Kulbilge ile görüşmesinin ardından Serdar Kulbilge’nin ödemeyi hak ettiğine ikna olan ve bunu Aziz Yıldırım ile paylaşan İlhan Ekşioğlu para ayarlaması için Tamer Yelkovan ile görüşüyor.
İlhan: “O dünkü arkadaşlarla ilgili birisiyle konuştuk şimdi de, ona bir 50 daha artıracağız ha işçiyi. O geçmiş yaptığı hak edişle ilgili”
Tamer: “Anladım eskiden kalma”
Istersen son paragrafi oku yeterli olur

Hep olmaz dediğimiz bunuda kaybetmezler dediğimiz rezillikleri fb yaşadı bu ümitlendiriyor beni ama bu sefer bu rezilliği yaşamayacaklar galiba

Satin aldigi üyelerle tekrar baskan olacaktir aziz baba , ve fenerliler kahrolacaktir ve iyice desteklerini geri cekip kendi caplarinda protesto edip koca bir sezonu daha cöpe atacaklardir.

inşallah başganım

DeeV2vuX4AIJRQ_.jpg

Geri
Üst Alt