Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'lı Yöneticiye Tepki

Melih Akan

Berlin Panteri
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kadınlar finalinden sonra Galatasaray Şube sorumlusu Murat Özyer'in yanına giderek ona "Ortamı germene gerek yok. Niye antrenman saati, küçük salon falan diye twitter'a yazıyorsun" dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan kadınlar basketbol final serisinin 4. maçı öncesinde yaşanan gerginlik, maç sonuna da yansıdı. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın antrenman saatini değiştirme isteğini geri çevirmesinin ardından yaşanan tartışmalar, maç sonunda Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına giderken Murat Özyer'i bulmasıyla noktalandı.

Aziz Yıldırım Galatasaray basketbol şube sorumlusu Özyer'e "Seni takip ediyorum. Genç ve vizyonu olan bir yöneticisin. Maçtan önce yok küçük salon, yok idman saati diyerek ortamı germene gerek yoktu. Biz kimseye antrenmanda birşey yapılmasına izin verir miyiz? Başka takımlarda da çalışabilirsin. Yaptıklarına, söylediklerine dikkat et" diyerek yaşanan gerginliği Galatasaray cephesinin çıkardığını ima etti.

Özyer de Aziz Yıldırım'a "Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama isteseniz ortam daha sakin olabilirdi. Siz de bazı noktalara dikkat edebilirdiniz" ifadeleriyle cevap verdi. Galatasaray Yönetim Kurulu'nun maçtaki tek üyesi Necati Demirkol da Murat Özyer'in yanındaydı. Ama tartışmanın sakin tamamlanması nedeniyle konuşmalara dahil olmadı.

BmtEj6ACAAEW1dZ.jpg

Kontrolünü yitirmiş zat .

Ulan adamların antrenman yerini ve saatini erkek basketbolun olacağı zamana koyuyorsun sonra ortamı geriyorsun oluyor . Maç sonunda da pazartesi dostluk konuşulsun oluyor .

CEHENNEMDE YAN AZİZ

Artık iyice sapıtmaya basladı sikeci zat,Rusya'da efelendi yetmedi gecen voleybol macında hakemleri ayagına cagırdı azarladı,dün de Özyer'e sallamıs,ayrıca Pazartesi günü tam kadro İpekci'ye gelecekmis Fener yönetimi,amac belli,tahrik ve provokasyon.

Sürekli birilerine saldırıyor içeri mi atacaksınız ne yapacaksanız yapın artık

Aziz Yıldırım'dan boyunu aşan hareketler olabilirdi aslında başlık

Taptap

harbiden bu nasil bir yaratik anlamadim gitti

Boylesi zor gelir bidaha dunyaya.. bukadar inatci, gozu kör, gözü dönmus bir yaratik gormedim :/

len aziz Allaha dua etki 2000 yillarda yasiyorsun, bu tripleri idam ve daha sert bir devlet varken yapsaydin..

Adamin dokunmazligi var, bence az bile yapiyor.. adam tukurse ulke amin diyecek hehe

içeri girsede kurtulsak eninde sonunda girecek yanlış yola başvurdu Atatürk'çü moduna girdi salak atatürk düşmanı hükümete karşı :D yalakalık yapıp yırtacağım derken faka bastı tez zamanda içeri girecektir :asd:

Türk futbolunun hitleri bu adam

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birisi çıkıpta buna kapıyı göstermediyse o bizim yönetimin ayıbı.

Eğer abdi ipekçiye gelirse buna galiz galiz küfür etmek lazım.

Başka birşeyden anlamaz böyleleri.

BlueTapatalk

Geri
Üst Alt