Aziz Yıldırım'dan İddialı Derbi Mesajı!

Korktugu icin bu tarz aciklamalar yapiyor

Gecen yilda yapmisti ama kazanamadilar

Bu ruh hastasi manyak Saracogluna Galatasaray taraftarinin gelmesini biz istedik diye konusuyorsa kesin bizim taraftarlara biseyler yapacaklar orada.

Bu lafları rakip takım başkanı, oyuncusu ve taraftarlarına yedirebilecek tiynette şahsiyette bir takıma sahip değiliz maalesef. Keşke yanılsam lakin durum bu.

Cxd6QM6XEAAegIp.jpg:large

Bunu asın florya'nın girişine. Gotlu gobekli halimle bile o sahaya çıkıp cigerim çıkana kadar koşarım basarım

Oynarsa Sabri'nin içinden geçer gol atar.
Sabri'de Brumaya falan bağırır

Tarihlerindeki en büyük başarı kendi evlerinde bizi genelde hakem kararları ile yenmeleri. Sanıyorum ki bize karşı tek ustunluk kurdukları istatistik bu şimdi bunu da ellerinden aldığımızda bakalım nasıl bir yüzsüzluk yapacaklar diyeceğim ama bu kuşlardan herşey beklenir.

Eziklik psikolojisinden başka birşey değil bence.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal başkanım.Sizin gibi başkan gelmedi daha.15 yıl daha kalman dileğiyle.6 0 yendiniz bizi.Buna hiç bir başkan yapamazdı.Hemen seçimde adaylığını koy.

Son düzenleme:
bizimkiler yine sahada kedi gibi dolanırlarsa rahat yenerler tabi. ah ulan ben olacaktımki bu lafları onlara yedirmek için ayağım kopana kadar mücadele ederdim. kız selcuk oynamaz umarım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan stadınızda kupa kazandık, kofik. :D Hala ne konuşuyorsun? Kadıköy'de bizi yenemiyorsunuz muhabbeti elbet bir gün bitecek. Bakalım o zaman neyle avutacaksınız kendinizi.

suan Unal Aysali ozledim, azize oyle bir laf sokardi nerden sokuldugunu anlamazdi :D

bizim kiliksiz basgan xxl ceketin icinde batmis, yuzune tukursen ne fayda

kadiköyde bunlari farkli yendimiz gün aziz efsanesi tamamen bitecek

Geri
Üst Alt