Aziz Yıldırım’dan Şartlı Adaylık!

Bunların imza ne durumda. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Aziz'in istediği imza 10 bin bile zor toplanıyorken nasıl toplansın.

Eylül işi zaten yalan.

Ali koc aday oldukca kazanir bu dedigimi kimse unutmasın
Ne zaman aday olmazsa ozaman kaybeder bunlarin taraftarini satin almak cok kolay kongre uyeleride siradan taraftar bir kombine iki formaya oyunu satar bunlar

hakan bilal kutlualpin dedigi gibi imzalar gercekten toplanırsa ali ozaman gercekten cekilebilir cünkü bu tarz herifler için çok küçük düşürücü işler böyle olaylar
cuvalla paran var ama imzayla kovuluyorsun

Ben bu salak klupte topcu olsam yasim da 32-33'u gecmisse, yan gelir yatarim. Bu ahmaklardan bi cacik olmaz.

Ne kadar zorla suslenmis cumleler var ya surda. (Azizin yazisinda yani)

Bu arada ciddi anlamda Acun Firarda sanirim?

bana tapmazsanız ben gelmem

camiaya bak

3 sene sonra Ali başkan bizi kurtar derler...

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Futboldan tek anladığı 40 yaşında da olsa isimli transfer yapmak olan ve Mourinho gibi bir belayı kulübe resmen saplayan bir adamdan çok fazla şey bekliyorlar ya kendileri bilirler tabii.

Başkan olmaktaki tek kriterleri zengin olmak olan bir kulüp sonuçta.

bu iş olacak gibi görünüyor

ali koçun kurduğu bütün yapı dağılır, bizim için çok daha rahat olur.

Tam bir burjuvazi takımı. zengin başkanı donuna kadar sövüşlüyorlar,eskisiyle işleri bitince yeni zengin başkana geçiş yapıyorlar. Yenisi çıkmazsa eskisi istediği kadar başkanlıkta duruyor ve kimse indiremiyor koltuktan

Fbliler özünde mal değil. Ali Koç giderse daha kötü olacağını biliyorlar. O yüzden yollamazlar

Fbliler özünde mal değil. Ali Koç giderse daha kötü olacağını biliyorlar. O yüzden yollamazlar
Yok yaw ciddi mal bir kitle. 70'lerde kalmis şark zihniyetinile calisiyorlar. Ali Koc ilk geldiginde bunlara fazla geldi. Panige kapilip yan cizmese ya da yigidim tayfanin doldurusuna gelmese belki simdi daha iyi yerlerde olabilirlerdi.

Geri
Üst Alt