Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel'e: ''Artık patron sensin, istediğini yapabilirsin''

Ümit Çatar

Cezalı
13015625_269808436688275_6629610841887652022_n.jpg

F.Bahçe'nin son maçlarda yaşadığı üst üste puan kayıpları başkan Aziz Yıldırım'ın sabrını taşırdı. Başkan Samandıra'nın yönetimini takım kaptanı Volkan Demirel'e verdi!

Galatasaray maçındaki beraberliğe hem çok üzülen hem de çok öfkelenen başkan Aziz Yıldırım, çareyi kaptan Volkan Demirel'e sarılmakta buldu. Maçtan sonra Volkan Demirel'i arayan Yıldırım, tecrübeli kaleciye öyle yetkiler verdi ki, adeta teknik direktör Vitor Pereira'yı pasifize etti.

Aziz Yıldırım: "Beni iyi dinle Volkan..."

Aziz Yıldırım'ın, Volkan Demirel'e bunları söylediği iddia ediliyor: "Şimdi beni iyi dinle Volkan; sen artık kaptan değil yönetici gibisin. Ali'ye de (Yıldırım) söyledim. Onunla birlikte hareket edeceksiniz. Artık Samandıra'nın patronu sensin. Bu takımı sen toparlayacaksın. Bunun için ne gerekiyorsa yapacaksın. Yetki sende. İstersen kadro dışı bile bırakabilirsin.İstediğini yapabilirsin. Ben de bundan sonra hesabı senden sorarım, ona göre."

Milliyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
O resim ne öyle yav? İlk defa bir ayıyı el pençe divan dururken görüyorum. BBC belgesellere o kadar yatırım yaptı lakin böyle tarihi bir kare yakalayamadı helal olsun.

Pazartesi basın toplantisi yapicakmis karaktersiz bu haberi yalanlar.
Bakalim kimleri baski altina alicak kimlere salliycak yüzsüz.

Volkan daha çok bayram namazını bilmediğini için yandakini keserek durumu kotarma durumunda olan abilerimiz gibi bir poz vermiş.

Bu haber doğruysa (ki Aziz Yıldırım var işin içinde) Pereira'nın 1 dk bile durmaması lazım.

Bizim yönetim korku filmi gibi ama bunlarınki bildiğin komedi.

Baskan Yardimcisi mi oldun Volkan :D

sezon başında demiştik ne terrenao nede vp kalır diye azize haklı çıkardı bizi

O resim ne öyle yav? İlk defa bir ayıyı el pençe divan dururken görüyorum. BBC belgesellere o kadar yatırım yaptı lakin böyle tarihi bir kare yakalayamadı helal olsun.

ayıyı tam rükuya gitmeden çekmişler.. pozisyonu tam tutturamamış ama bir ayı için yeterince iyi..

namaz kılan ayı.. bu da bir ilk :D

ayrıca hayvanlar alemi için gurur kaynağı bir olay..

koskoca fenerbahçe kulübü bir ayıya emanet..

Geri
Üst Alt