Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

Öcalan gibi bu futbol Teröristini de bulunduğu ülkede ele geçirmek daha doğru ama korkuyorum sonra bunada "Ada" verirler fenerbahce federe devletini filan kurarlar gerek yok, uçaktan atıp infaz etsinler deyyusu!!!

[attachment=6970:312382c61655917408d59f157bfe9ebc_1303166515.jpg]

"Memlekete Hoşgeldin" denilerek :)

Ekli dosyalar

• 312382c61655917408d59f157bfe9ebc_1303166515.webp
    312382c61655917408d59f157bfe9ebc_1303166515.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 57
en son madde saçma olmamişmi. yeniden yargilanma olacagi ne belli. bence olmaz. şimdiden yargiya güvenmiyoruz diye ötüyorlar. yargi yeniden yargilamayi istemez ve suçlu yargitay olur.

valla sorunun cevabina gelince uçagi düşse diyorum insanligim el vermiyor. bir programda yani beyaztv de topluca hepsinin paketlenmesini isterim.

Aziz'in hapse girmesi umrumda değil, girmesin hatta, 1 sene yattı zaten.. cezanın kalan kısmı okkalı bir para cezasına çevrilsin.. 50 milyon euro gibi..

Asıl mesele kupanın iadesi ve küme düşme.. Adli ceza çekildi yeterince.. nerede sportif ceza? Şaka maka uefa olmasa bizim federasyon puan silme cezası bile vermedi..

*

Bir spor programı için FbTv de yapılan canlı yayın esnasında tutuklanmalı

çok beğendim, nasıl bir kurgudur ya.

Valla tadından yenmez.

Aziz'in hapse girmesi umrumda değil, girmesin hatta, 1 sene yattı zaten.. cezanın kalan kısmı okkalı bir para cezasına çevrilsin.. 50 milyon euro gibi..

Asıl mesele kupanın iadesi ve küme düşme.. Adli ceza çekildi yeterince.. nerede sportif ceza? Şaka maka uefa olmasa bizim federasyon puan silme cezası bile vermedi..

Burası; haksız kazançların iadesi için, gerçek adalet beklenti umudunda olan herkesin hislerine tercüman olmuş kesinlikle..:005:

*

Bir spor programı için FbTv de yapılan canlı yayın esnasında tutuklanmalı

çok beğendim, nasıl bir kurgudur ya.

Valla tadından yenmez.

Yargı kararını tanımama beyanı ile aslında bu şekilde bir gövde gösterisini fazlasıyla haketti..

Ama Devletin; kişisel kişisel kin gütme ve bireysel it dalaşı sonucuna varacak yorumlara neden olabilecek icraatlardan uzak durması daha ciddi bir duruş sergileyecektir.. kanaatindeyim...

aziz-baskan-1395342.jpg

K4k4gG.jpg

Fenerbahçe'yi, tüm Dünya'ya şikeci Fenerbahçe olarak tanınmasını sağlayan başkanlarını karşılayacaklarmış.

Geri
Üst Alt