Aziz Yıldırım'ın Açıklamaları

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
-----

Link burada ..

aziz yıldırım,ünal aysal,sert sözler,röportaj,adamspor | Adam Spor | Spor Adam | Spor Haberleri | İddaa | Taraftar Burc

Ancak yasaklı gazete olduğu için eklemedim. Ancak birkaç cümlesini mahsuru yoksa aktarmak istiyorum;

Fenerbahçe’ye duyduğu saygıyı kamuoyu önünde korkmadan ve taraftar popülizminden çekinmeden gösterebilecek yüreğe sahip Galatasaray başkanları ile kurduğum dostluklar ortadadır ve tüm kamuoyunun malumudur.Kaldı ki adalet için birlikte yürüdüğümüz Galatasaray taraftarını tüm bunlardan ayrı tutuyorum.

Burada diyorki bu şahsiyet;

" Yaptıklarımıza göz yuman ve gerektiğinde yalakalık yapabilen Galatasaray başkanları ile..."

Ayrıca yazının son bölümünde Emre Günah Keçisi İlan edildi diyor... Ve "Ben küfüre karşı mücadele ettim ama heyecanla söylenmiş bir sözü kameraların çekip ekrana getirmesi yanlış"

Küfür etmemek için kesiyorum. Neyse...

aziz değil aciz koyacakmış adını annesi bunu sıçıp ormanda kaybetmeseymiş.

o sahte insanlara, sahte Galatasaray forması giydirilip boşuna sahte taraftar sunmadı bunlar basının önüne.

amaç buydu işte. "bilinçli vatandaşlar bize oynanan oyunun farkında, biz şike yapmadık"ı bu şekilde diyorlar. adamın attığı her adım yalan, dolan.

Fenerbahçe'ye saygı duymak mı ?

Ahahahahaahahaahahahhahahahaaaahahhahahahahahhahaha.......................

Cani cehenneme der, kacarim.

işte bahsettiği G.Saray Başkan profili malesef adnan polat'dır. zaten stadyum açılışı muhabbeti bardağı taşıran son damla olmuştu. asıl mevzu bu adam ile kurduğu kankalıktı. resmen AY'nin yaveri gibi bir görüntü veriyordu. işte adnan'ın kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilmesinin asıl nedeni de budur zaten...

AY ise algı yönetimi yavşaklığına devam etmektedir. konuşacak pek birşey yok. artık öyle başkan zor bulur G.Saray'da...

Etrafına saldırarak prim yapmanın peşinde aziz. Senelerdir bu böyle.

Ayrıca yazının son bölümünde Emre Günah Keçisi İlan edildi diyor... Ve "Ben küfüre karşı mücadele ettim ama heyecanla söylenmiş bir sözü kameraların çekip ekrana getirmesi yanlış"

Madem bunları tasvip etmiyorsunuz neden bu şahıs bir yaptırım görmüyor? Bu cümle ile işin sonucu arasında oluşan çelişki uçurumuna dikkat çekiyorum.Bu arada heyecan ile o küfürler ediliyorsa bu kişinin sinir anında neler yapabileceğini çok merak ediyorum.

Madem bunları tasvip etmiyorsunuz neden bu şahıs bir yaptırım görmüyor? Bu cümle ile işin sonucu arasında oluşan çelişki uçurumuna dikkat çekiyorum.Bu arada heyecan ile o küfürler ediliyorsa bu kişinin sinir anında neler yapabileceğini çok merak ediyorum.

:eek: Yav dur. Bende bana diyorsun sandım bir an... :sad:

:ka23:

Geri
Üst Alt