Aziz Yıldırım'ın Hakemleri, Federasyonu ve Hükümeti Tehdit Etmesi

Yok hocam,hakemdir hata yapabiliri istemiştim,ilk paragrafı.Yokmuş neyse teşekkürler. :D

Yok o sadece bir cümle... Yani kalkıp Azizin hakemleri övebileceğini düşünmüyorsun sanırım. Ha elbette vardır da, o şekilde aratınca çıkmadı. Çok aradım.

Ama bu kulaklar duydu, gözlerde gördü. Dediğim gibi konuşmasının arasında sarfettiği bir cümle sadece.

Ayrıca Aziz malum işler iyi giderken sansasyon yaratmaz biliyorsun. Yürüyen işleyen düzene çomak sokarmı.

Yok o sadece bir cümle... Yani kalkıp Azizin hakemleri övebileceğini düşünmüyorsun sanırım. Ha elbette vardır da, o şekilde aratınca çıkmadı. Çok aradım.

Ama bu kulaklar duydu, gözlerde gördü. Dediğim gibi konuşmasının arasında sarfettiği bir cümle sadece.

Ayrıca Aziz malum işler iyi giderken sansasyon yaratmaz biliyorsun. Yürüyen işleyen düzene çomak sokarmı.

Olsun hocam videosu olsa yine yeterdi.Ama yokmuş.

Gerçekten biri bana cevap versin ya..futbolcusundan başkanına gerçekten tiksinmiyor musunuz bu şerefsizlerden ya...ulan Allahtan korkun be .... adaletten bahseden şerefsizlere bak ya

Benim anladığım bizim basımıza çorap örmeye çalışıyorlar bu kesin

Bugun gstv çalışanı hakkında abuk subuk seyler dönüyor

Böyle ülke yönetene, böyle ultimatom verilir işte. Yargıtayın onadığı hapis kararını uygulayacak bir otorite yok mu bu ülkede. Muz cumhuriyeti mi burası?

Evet,olmayan penaltı ve ofsayt gol verilmişti Fener lehine.Bizim lehimize de Lugano'nun mu ne,golü verilmemişti.Top dışarıdan çevrilmemişti aslında.

Hakemin başı yarılmıştı. O kadar olaya rağmen hakem (Bünyamin Gezer) maçı oynatmıştı. Ve şöyle bir açıklama yapmıştı;

" Bizim açımızdan bir sorun yoktu"

Saracoğlunda SAHA KARIŞTI

BgEJw_GCAAAqmqe.jpg

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler....

Çoban devretmiş yetkileri. Çoban köpeği sahibinin sesini dinliyor.. Koyunları anlatmama gerek yok...

ah be güzel kardeşim. adalet istiyorsun anladık. emre rakibe kafa kesme hareketi yaparken neredeydin ya da caner adamı yerde tekmelerken ve daha niceleri...

Beyler bu arada fenerbahçeli bir yönetici Selim Kosif Yunus Yıldırım'ı zayıf tarafından vurmak için kızının Galatasaraylı formasını paylaştı biliyorsunuz.

Bu tarz bir olayın yasal yaptırımı var mıdır ?

Entrika bunlarda çakallar Spartacus'teki kötü adamlar gibiler ailesi üzerinden saldırıyorlar

Beyler bu arada fenerbahçeli bir yönetici Selim Kosif Yunus Yıldırım'ı zayıf tarafından vurmak için kızının Galatasaraylı formasını paylaştı biliyorsunuz.

Bu tarz bir olayın yasal yaptırımı var mıdır ?

Entrika bunlarda çakallar Spartacus'teki kötü adamlar gibiler ailesi üzerinden saldırıyorlar

Yaptırım mı...

Hani şu Fenere karşı ; Başkanın başkanlığının düşmesi, ,hapse atılması,eksi puan cezası verilmesi, takımın ligden düşürülmesi vs vs gibi

yapılması gerekip de yapılmayan şeyler gibi mi mesela...

Bundan once sorgulanmasi gereken Azizin orada ne isşi var?

Azizin verilen cezadan sonra antremanlara dahi girmesi izlemesi yasak.Tff o adami oraya hangi siıfatla soktu?

Geri
Üst Alt