aziz yıldırım'ın puan kayıplarından sonra açıklamaları ve basın toplantıları

diyor ki "Hasan Doğan döneminde bazı hakemlerle vedalaşıldı. kendisinin o yılı ve kendisinden sonraki 2 yıl tertemiz futbol oynandı. 2 yıl bu böyle devam etti sonra yine herşey eskiye döndü"
peki bakıyoruz şimdi.

2008 Hasan Doğan'ın ilk yılı şampiyon Galatasaray
2009 Hasan Doğan'ın vefatının ilk yılı Şampiyon bjk
2010 Hasan Doğan'ın vefatının ikinci yılı şampiyon Bursa.
2011 Hasan Doğan'ın Aziz Yıldırım'a göre yaptığı etkinliklerin etkisini yitirdiği hakemlerin satın alındığı yıl. Şampiyon fener. şike sürecinin olduğu yıl :asd:

bu aziz bişey anlatırken hep suçunu itiraf ediyor ya bayılıyorum bu şampiriğe yeaaw :asd:

12:00
https://www.youtube.com/watch?v=VnUGg2Y1vtg

Tipine osurdugumun Mamut'u nu gördünüz mü.Bir gülüs bu kdar mı tipsiz bu kadar mi itici olur yav.Allahın ayısı.

ayakkabı ve forması diye düzeltelim renktaş. :asd22:

antudan;

[TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

ben mi yanlış duydum yoksa rakam doğru mu? bugüne kadar 1.5 milyon kullanıcı indirmiş ve toplam 3.5 milyon arama yapılmış. 1.5 aylık sürede buna göre kazanılan para 10.500 dolar. çok çok az.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu çapta bir takıma yapılmış en ucuz sponsorluk diye tarihe geçecek

Son düzenleme:
Günlük rakammis Azizin bahsettiği günde 3.500.000 arama× 0.003 dolar: 10.500 dolar eder,demek ki senede yandexten 4 milyon dolar alacaklar aşağı yukarı,iyi para.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ohaa fb parayı vurmus yandexten.Şuana kadar 10.500 dolar.:asd22:.Aziz bu parayla sıfır Linea alabilir.Futbolculardan birine hediye etsin.:asd22:

Günlük rakammis Azizin bahsettiği günde 3.500.000 arama× 0.003 dolar: 10.500 dolar eder,demek ki senede yandexten 4 milyon dolar alacaklar aşağı yukarı,iyi para.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günde 3.500.000 arama mı? :oley:

12.000 arama 36 dolar.

Ayda 2.400.000 arama ortalama yapılıyormuş.

200 *36= 7200 Dolar müthiş cidden. :D

12 ay x 7200 Dolar = 86.400 Dolar senede. :)

Şu an fener taraftarı anlaşma yeniyken heyecanla yandex kullanıyor ilerleyen zamanda bu heyecan yerini hüsrana bırakacaktır.

İyi kötü 3-4 milyon alacaklar işte.Bizim Dursun onu da reddetti.Şimdi sponsor bulamıyor.

Bunlar yandex ten arana arana ne alacaklarını biliyorum ama terbiyem müsaade etmiyor.

Geri
Üst Alt