Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Aklayacaklar işte, bu ülkede hangi yapılan kötülük ödül almadı da bu da ödül almayacak?

Son 2 yilda anlasildi ki yargimiz bagimsiz falan degil. Hukumetin istemedigi hicbisey olmuyor. Ceza verin diyor veriyorlar affedin diyor affediyorlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hangi bir kısmı nasıl bir açıklama bu. Bir oyunlar dönüyor bu adamın hangi konudan yeniden yargılanacağını anlayan var mı ? Deliller doğruysa bu adam şike yaptı ve suç örgütü kurdu aynı zamanda yönetti ne anlamamız gerekiyor şu anda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahkeme de şike var demiş.kaldı ki uefa ve fifanın xikinde değil burada olanlar.neyin bayramı yapılıyo anlamış değilim.bayram yapan tek kişi aziz olmalı.içeri girmeyecek çünkü.ama ömür boyu men yiyecek spordan.

net olan fb nin kumpas kurulduğu ve tapelerin sahte olduğuyla alakalı kısım reddedilmiş.benim anladığım yeniden yargılama yapılacak kısım cezalarla alakalı şikeyle alakalı değil.

İlk mesajımı yazıyorum. Okuyan fenerlilere bir sorum var .

Tapelerin sahte olmaması şikenin ispatı değilmidir ? Sizin için önemli olan katil olmakmıdır yoksa cinayetten ceza almakmı ?

belliydi şaşirmadım azizi temize çıkaracaklar başbakanla o kadar randevular boşuna alınmadı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hükümetin kıyağı…aziz yıldırım için zaman kazanma…olayın özeti bu..

Herkes benim gibi anlamış şike yaptığını bu mahkemede kabul etmiş oldu sportif bağlıyıcılığı yok şuan şahsi olarak cezası kesin kalkar

Bos bos konusmayin,böyle bir sacma karar tamamen avrupanin bize bakisini tescillemis oldu.Madem kumpas yok deliller tapeler gecerli sen yargitayin bile onayladigi bir kararin nesini yeniden yargiliyorsun?

Avrupa yargimizin ne durumda oldugunu cok iyi biliyor,alman cumhurbaskani geldi bir sömürgesii fircalar gibi bunlari fircalayip gtti,agizlarini acamadilar.

Türkiye icinden zaten kimsenin bunlara ceza cikar gibi beklentisi yoktu,umut UEFAda bu sacma kararada UEFA güler gecer.

@Davut Deniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

onun sana vereceği cevabı ben sana veriyim canım.aziz kendi kurtuldu hapisten ama feneri mahvetti.çünkü mahkeme şike var dedi.kaldı ki yok dese bile uefa için deliller fazlasıyla yeterli.yani fener seve seve düşecek.

onun sana vereceği cevabı ben sana veriyim canım.aziz kendi kurtuldu hapisten ama feneri mahvetti.çünkü mahkeme şike var dedi.kaldı ki yok dese bile uefa için deliller fazlasıyla yeterli.yani fener seve seve düşecek.

Sen kimsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ulan adamlar nasıl bir şike yapmışsa her gittikleri yerde şikeci damgası yediler

Aynı delillere yargılancaklarsa sıkıntı yokki sadece seçim için yeniden yargılama kılıfı uydurulcak ama mahkeme yine onaylıcaktır şikeciler alışkın oldukları için erkenden timsaha yatıyorlar

Kuş kafası yaşıyor bazıları.. En baştan beri söylenen şey oldu, Aziz kendini kurtarmak için Fener'i kullandı ve istediğini aldı. Bu kararda Fenerbahçe'nin yararına hiçbir şey yok.

Geri
Üst Alt